TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Симфониски дела од македонски композитори ќе го отворат есенскиот дел од ДММ 2023

Слободен Печат - 18.09.2023

Есенската сезона на фестивалот „Денови на македонска музика“ ќе биде отворена на 21 септември со концерт на оркестарот на филхармонијата, со која ќе настапат тројца извонредни солисти: Маја Кастратовиќ – пијано, Златка Митева – флејта и Владимир ...

Концерт на Филхармонија на „Денови на македонската музика“

Нетпрес - 18.09.2023

Во четврток со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“ на кој како солисти ќе настапат пијанистката Маја Кастратовиќ, флејтиската Златка Митева и обоистот ...

Oркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамките на фестивалот Денови на македонската музика

Макфакс - 18.09.2023

В четврток, со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамките на фестивалот Денови на македонската музика, на кој како солисти ќе настапат пијанистката Маја Кастратовиќ, флејтиската Златка Митева и обоистот ...

Oркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“

Опсервер - 18.09.2023

Во четврток со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“ на кој како солисти ќе настапат пијанистката Маја Кастратовиќ, флејтиската Златка Митева и обоистот ...

Концерт на Филхармонија на „Денови на македонската музика“

Курир - 18.09.2023

Со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“ на кој како солисти ќе настапат пијанистката Маја Кастратовиќ, флејтиската Златка Митева и обоистот Владимир ...

„Денови на македонската музика“ во четврток во Филхармонија

Скопје инфо - 18.09.2023

Во четврток со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“ на кој како солисти ќе настапат пијанистката Маја Кастратовиќ, флејтиската Златка Митева и обоистот ...

Oркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамките на фестивалот Денови на македонската музика

Окно - 18.09.2023

Во четврток, со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамките на фестивалот Денови на македонската музика, на кој како солисти ќе настапат пијанистката Маја Кастратовиќ, флејтиската Златка Митева и обоистот ...

Концерт на Филхармонија на Денови на македонската музика

Кајгана - 18.09.2023

Во четврток со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“ на кој како солисти ќе настапат пијанистката Маја Кастратовиќ, флејтиската Златка Митева и обоистот ...

Концерт на Филхармонија на Денови на македонската музика

Република - 18.09.2023

Во четврток со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе одржи концерт во рамки на фестивалот „Денови на македонската музика“ на кој како солисти ќе настапат пијанистката Маја Кастратовиќ, флејтиската Златка Митева и обоистот ...