TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Малолетник со нарушено здравје избегал од установа за згрижување

Курир - 14.09.2021

На 13.09.2021 во Полициската станица Карпош, вработена во Јавната установа за згрижување на деца со воспитно социјални проблеми и нарушено здравје пријавила дека од Организациската единица Козле се оддалечил нивниот штитеник Р.Џ.М.(14) од Куманово.

Малолетник со нарушено здравје избегал од установа за згрижување

Слободен Печат - 14.09.2021

На 13.09.2021 во Полициската станица Карпош, вработена во Јавната установа за згрижување на деца со воспитно социјални проблеми и нарушено здравје пријавила дека од Организациската единица Козле се оддалечил нивниот штитеник Р.Џ.М.(14) од Куманово.

Исчезна тинејџер со нарушено здравје

Press24 - 14.09.2021

14-годишник со нарушено здравје се води за исчезнат. -Вчера во Полициската станица Карпош, вработена во Јавната установа за згрижување на деца со воспитно социјални проблеми и нарушено здравје пријавила дека од Организациската единица Козле се ...

Малолетник со нарушено здравје од Куманово избегал од установа за згрижување

Kumanovo News - 15.09.2021

Вработена во Јавната установа за згрижување на деца со воспитно социјални проблеми и нарушено здравје пријавила во полицијата дека од Организациската единица Козле се оддалечил нивниот штитеник Р.Џ.М.(14) од Куманово.