TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Конте: ЕУ да им помогне на членките или ризикува пропаст

Република - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте оцени дека Европската унија ризикува да не успее како проект во кризава поради корона вирусот. Тој во интервју за Би-Би-Си рече дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин за да им помогне на земјите ...

Конте: Строгите мерки продолжуваат

Press24 - 08.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе конте предупреди дека Италијанците мораат да се придржуваат на строги вонредни мерки додека не се укинат. На тој начин ги отфрли апелите да се дозволи отворање на трговските продавници.

Конте: ЕУ ризикува колапс доколку не се справи со предизвикот на коронавирусот

Слободен Печат - 09.04.2020

Според него, ЕУ треба да се соочи со предизвикот, кој го карактеризира како „најголемиот тест по Втората светска војна”. Италијанскиот премиер Џузепе Конте оцени дека Европската унија ризикува да не успее како проект во кризава поради коронавирусот.

Конте: ЕУ да им помогне на членките или ризикува пропаст

24Инфо - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте оцени дека Европската унија ризикува да не успее како проект во кризава поради корона вирусот. Тој во интервју за Би-Би-Си рече дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин за да им помогне на земјите ...

Конте: ЕУ да им помогне на членките или ризикува пропаст

ТВ21 - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте оцени дека Европската унија ризикува да не успее како проект во кризава поради корона вирусот. Тој во интервју за Би-Би-Си рече дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин за да им помогне на земјите ...

Конте: ЕУ да им помогне на членките или ризикува пропаст

Опсервер - 09.04.2020

Лондон, 9 април 2020 () – Италијанскиот премиер Џузепе Конте оцени дека Европската унија ризикува да не успее како проект во кризава поради корона вирусот. Тој во интервју за Би-Би-Си рече дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин ...

Конте: ЕУ да им помогне на членките или ризикува пропаст

Алсат-М - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте оцени дека Европската унија ризикува да не успее како проект во кризава поради корона вирусот. Тој во интервју за Би-Би-Си рече дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин за да им помогне на земјите ...

Конте: ЕУ да им помогне на членките или ризикува пропаст

А1 On - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте оцени дека Европската унија ризикува да не успее како проект во кризава поради коронавирусот. Тој во интервју за Би-Би-Си рече дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин за да им помогне на земјите ...

Конте: ЕУ да им помогне на членките или ризикува пропаст

24 Вести - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте вели дека постои голем ризик Европската унија да не успее како проект поради коронавирусот. Во интервју за Би-Би-Си, Конте порача дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин за да им помогне на ...

Конте: ЕУ ризикува пропаст доколку не им помогне на земјите членки

Макфакс - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте смета дека Европската унија ризикува да пропадне како проект поради кризата со коронавирусот. Тој во интервју за Би-би-си вели дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин за да им помогне на земјите ...

КОНТЕ: ЕУ да помогне оти ризикува пропаст, а навреда за Италија и за Русија се инсинуациите дека помошта била условена

Денешен - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте оцени дека Европската унија ризикува да не успее како проект во кризава поради корона вирусот. Тој во интервју за Би-Би-Си рече дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин за да им помогне на земјите ...

Конте: ЕУ да помогне, ако сака да успее

Независен - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте оцени дека Европската унија ризикува да не успее како проект во кризава поради корона вирусот. Тој во интервју за Би-Би-Си рече дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин за да им помогне на земјите ...

Конте: ЕУ да им помогне на членките или ризикува пропаст

Локално - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте оцени дека Европската унија ризикува да не успее како проект во кризава поради корона вирусот. Тој во интервју за Би-Би-Си рече дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин за да им помогне на земјите ...

Конте: ЕУ да им помогне на членките или ризикува пропаст

Нова ТВ - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте оцени дека Европската унија (ЕУ) ризикува да не успее како проект во кризава поради коронавирусот. Тој во интервју за „Би-Би-Си“ рече дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин за да им помогне на ...

Конте: ЕУ да им помогне на членките или ризикува пропаст

Сител - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте оцени дека Европската унија ризикува да не успее како проект во кризава поради корона вирусот. Тој во интервју за Би-Би-Си рече дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин за да им помогне на земјите ...

Конте: ЕУ ризикува пропаст доколку не им помогне на земјите-членки

Точка - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте смета дека Европската унија ризикува да пропадне како проект поради кризата со коронавирусот. Тој во интервју за Би-би-си вели дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин за да им помогне на земјите ...

Конте за Би-би-си: ЕУ мора соодветно и координирано да им помага на најтешко погодените земји, во спротивно ќе се соочи ...

360 степени - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте смета дека Европската унија мора да дејствува на соодветен и координиран начин за да им помогне на земјите што се најтешко погодени од коронавирусот, бидејќи во спротивно ризикува да не успее како проект во кризата.

Конте: ЕУ ризикува пропаст доколку не им помогне на земјите-членки

Н.Македонија - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте смета дека Европската Унија ризикува да пропадне како проект поради кризата со коронавирусот. Тој во интервју за Би-би-си вели дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин за да им помогне на земјите ...

Конте: ЕУ да им помогне на членките или ризикува пропаст

Либертас - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте оцени дека Европската унија ризикува да не успее како проект во кризава поради корона вирусот. Тој во интервју за Би-Би-Си рече дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин за да им помогне на земјите ...

Конте: ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин

Frontline - 09.04.2020

Според него, ЕУ треба да се соочи со предизвикот, кој го карактеризира како „најголемиот тест по Втората светска војна“. Италијанскиот премиер Џузепе Конте оцени дека Европската унија ризикува да не успее како проект во кризава поради корона вирусот.

Италијанскиот премиер Конте: Доколку на почетокот предложев целосен карантин, народот ќе мислеше дека сум луд

Фокус - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте смета дека Европската Унија мора да дејствува на соодветен и координиран начин за да им помогне на земјите што се најтешко погодени од корона вирусот, бидејќи во спротивно ризикува да не успее како проект во ...

Конте: ЕУ ризикува пропаст доколку не им помогне на земјите-членки

MTM - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте смета дека Европската унија ризикува да пропадне како проект поради кризата со коронавирусот. Тој во интервју за Би-би-си вели дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин за да им помогне на земјите ...

Конте: ЕУ да им помогне на членките или ризикува пропаст

MakPress - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте оцени дека Европската унија ризикува да не успее како проект во кризава поради корона вирусот. Тој во интервју за Би-Би-Си рече дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин за да им помогне на земјите ...

И Премиерот на Италија смета дека ЕУ ќе пропадне поради кризата со КОВИД-19

Магазин - 09.04.2020

Италијанскиот премиер Џузепе Конте смета дека Европската Унија ризикува да пропадне како проект поради кризата со коронавирусот. Тој во интервју за Би-би-си вели дека ЕУ мора да дејствува на адекватен и координиран начин за да им помогне на земјите ...