TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сантос во Тирана: Дијалог, обединување и завршување на изборната реформа

24Инфо - 21.02.2020

– Известувачот на Европскиот парламент за Албанија, Изабел Сантос, која денеска престојува во Тирана,изјави дека за да се овозможи започнување преговори за членство во ЕУ, мора сите политички актери да бидат обединети.

Сантос во Тирана: Дијалог, обединување и завршување на изборната реформа

Опсервер - 21.02.2020

Известувачот на Европскиот парламент за Албанија, Изабел Сантос, која денеска престојува во Тирана,изјави дека за да се овозможи започнување преговори за членство во ЕУ, мора сите политички актери да бидат обединети.

Сантос: За да се отворат преговорите со ЕУ политичките актери во Албанија треба да бидат обединети

Слободен Печат - 21.02.2020

Посочи дека 97 отсто од албанските граѓани сакаат да бидат дел од ЕУ. Известувачот на Европскиот парламент за Албанија, Изабел Сантос, која денеска престојува во Тирана, изјави дека за да се овозможи започнување преговори за членство во ЕУ, мора ...

Сантос во Тирана: Дијалог, обединување и завршување на изборната реформа

MakPress - 21.02.2020

Известувачот на Европскиот парламент за Албанија, Изабел Сантос, која денеска престојува во Тирана,изјави дека за да се овозможи започнување преговори за членство во ЕУ, мора сите политички актери да бидат обединети.