TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Брегзит без договор ќе погоди 100 000 работни места во Германија

Макфакс - 11.02.2019

Излегувањето на Британија од ЕУ без договор би влијаел на повеќе од 100 000 работни места во Германија, која зависи од трговијата со Британија. Најтешко погодена би била автомобилската индустрија, наведуваат економистите.

Брегзит без договор ќе погоди 100 000 работни места во Германија

Точка - 11.02.2019

Излегувањето на Британија од ЕУ без договор би влијаел на повеќе од 100 000 работни места во Германија, која зависи од трговијата со Британија. Најтешко погодена би била автомобилската индустрија, наведуваат економистите.

Брегзит без договор ќе погоди 100 000 работни места во Германија

24Инфо - 11.02.2019

Излегувањето на Британија од ЕУ без договор би влијаел на повеќе од 100 000 работни места во Германија, која зависи од трговијата со Британија. Најтешко погодена би била автомобилската индустрија, наведуваат економистите.

Брегзит без договор ќе влијае на 100 000 работни места во Германија, најпогодена автомобилската индустрија

ТВ21 - 11.02.2019

Излегувањето на Британија од ЕУ без договор би влијае на повеќе од 100 000 работни места во Германија, која зависи од трговијата со Британија. Најтешко погодена би била автомобилската индустрија, наведуваат економистите.

Брегзит без договор ќе влијае на 100 000 работни места во Германија, најпогодена автомобилската индустрија

4NEWS - 11.02.2019

Излегувањето на Британија од ЕУ без договор би влијае на повеќе од 100 000 работни места во Германија, која зависи од трговијата со Британија. Најтешко погодена би била автомобилската индустрија, наведуваат економистите.

Брегзит без договор ќе погоди 100.000 работни места во Германија

Денар - 12.02.2019

Излегувањето на Британија од ЕУ без договор би влијаел на повеќе од 100.000 работни места во Германија, која зависи од трговијата со Британија. Најтешко погодена би била автомобилската индустрија, наведуваат економистите.

Брегзит без договор ќе погоди 100 000 работни места во Германија

Centar - 12.02.2019

Излегувањето на Британија од ЕУ без договор би влијаел на повеќе од 100 000 работни места во Германија, која зависи од трговијата со Британија. Најтешко погодена би била автомобилската индустрија, наведуваат економистите.