TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

При обид да ја напушти Албанија, уапсен Индиец, поврзан со браќата Сандесара

24Инфо - 23.03.2019

На меѓународниот аеродром во Тирана уапсен е државјанин на Индија, баран со меѓународна потерница поради поврзаност со браќата Сандесара, кои властите во Индија ги товарат за перење пари а биле инвеститори во Албанија.

Осомничени за перење пари во Индија, станале бизнисмени и добиле државјанство во Албанија

24Инфо - 22.03.2019

Индиските државјани Нитин и Четан Сандесара, кои властите на Индија ги товарат за кражба и перење на 725 милиони долари, започнале бизниси во Албанија, па дури и граделе објекти во јужниот дел на земјата.

Во Албанија уапсен Индиец, поврзан со браќата Сандесара

Нова ТВ - 23.03.2019

На меѓународниот аеродром во Тирана уапсен е државјанин на Индија, баран со меѓународна потерница поради поврзаност со браќата Сандесара, кои властите во Индија ги товарат за перење пари, а биле инвеститори во Албанија.

Осомничени за перење пари во Индија, станале бизнисмени и добиле државјанство во Албанија

Независен - 22.03.2019

Индиските државјани Нитин и Четан Сандесара, кои властите на Индија ги товарат за кражба и перење на 725 милиони долари, започнале бизниси во Албанија, па дури и граделе објекти во јужниот дел на земјата.

При обид да ја напушти Албанија, уапсен Индиец, поврзан со браќата Сандесара

MakPress - 23.03.2019

На меѓународниот аеродром во Тирана уапсен е државјанин на Индија, баран со меѓународна потерница поради поврзаност со браќата Сандесара, кои властите во Индија ги товарат за перење пари а биле инвеститори во Албанија.

Осомничени за перење пари во Индија станале бизнисмени и добиле државјанство во Албанија

1tv - 22.03.2019

Индиските државјани Нитин и Четан Сандесара, кои властите на Индија ги товарат за кражба и перење на 725 милиони долари, започнале бизниси во Албанија, па дури и граделе објекти во јужниот дел на земјата.

При обид да ја напушти Албанија, уапсен Индиец, поврзан со браќата Сандесара

А1 On - 23.03.2019

На меѓународниот аеродром во Тирана уапсен е државјанин на Индија, баран со меѓународна потерница поради поврзаност со браќата Сандесара, кои властите во Индија ги товарат за перење пари а биле инвеститори во Албанија.

Осомничени за перење пари во Индија, станале бизнисмени и добиле државјанство во Албанија

Опсервер - 22.03.2019

Индиските државјани Нитин и Четан Сандесара, кои властите на Индија ги товарат за кражба и перење на 725 милиони долари, започнале бизниси во Албанија, па дури и граделе објекти во јужниот дел на земјата.

При обид да ја напушти Албанија, уапсен Индиец, поврзан со браќата Сандесара

Либертас - 23.03.2019

На меѓународниот аеродром во Тирана уапсен е државјанин на Индија, баран со меѓународна потерница поради поврзаност со браќата Сандесара, кои властите во Индија ги товарат за перење пари а биле инвеститори во Албанија.

Осомничени за перење пари во Индија, станале бизнисмени и добиле државјанство во Албанија

А1 On - 22.03.2019

Индиските државјани Нитин и Четан Сандесара, кои властите на Индија ги товарат за кражба и перење на 725 милиони долари, започнале бизниси во Албанија, па дури и граделе објекти во јужниот дел на земјата.

Уапсен Индиец во Албанија: Се товари за перење пари а бил поврзан и со браќата Сандесара

Фокус - 23.03.2019

На меѓународниот аеродром во Тирана уапсен е државјанин на Индија, баран со меѓународна потерница поради поврзаност со браќата Сандесара, кои властите во Индија ги товарат за перење пари а биле инвеститори во Албанија.

Осомничени за перење пари во Индија, станале бизнисмени и добиле државјанство во Албанија

MakPress - 22.03.2019

Индиските државјани Нитин и Четан Сандесара, кои властите на Индија ги товарат за кражба и перење на 725 милиони долари, започнале бизниси во Албанија, па дури и граделе објекти во јужниот дел на земјата.

При обид да ја напушти Албанија, уапсен Индиец, поврзан со браќата Сандесара

Опсервер - 23.03.2019

На меѓународниот аеродром во Тирана уапсен е државјанин на Индија, баран со меѓународна потерница поради поврзаност со браќата Сандесара, кои властите во Индија ги товарат за перење пари а биле инвеститори во Албанија.

Осомничени за перење пари во Индија, станале бизнисмени и добиле државјанство во Албанија

MTM - 23.03.2019

Индиските државјани Нитин и Четан Сандесара, кои властите на Индија ги товарат за кражба и перење на 725 милиони долари, започнале бизниси во Албанија, па дури и граделе објекти во јужниот дел на земјата.

Уапсен Индиец поврзан со аферата за перење пари на браќата Сандесара

+инфо - 23.03.2019

Останува нејасно дали браќата Сандерсара сега се во Албанија или пак заминале по објавувањето на скандалот. На меѓународниот аеродром во Тирана уапсен е државјанин на Индија, баран со меѓународна потерница поради поврзаност со браќата Сандесара, кои ...

Уапсен Индиец во Албанија: Се товари за перење пари а бил поврзан и со браќата Сандесара

Локално - 23.03.2019

На меѓународниот аеродром во Тирана уапсен е државјанин на Индија, баран со меѓународна потерница поради поврзаност со браќата Сандесара, кои властите во Индија ги товарат за перење пари а биле инвеститори во Албанија.