TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Huawei OptiX SuperSite овозможува супер брз пристап во дигиталниот свет

Фактор - 26.02.2021

Во рамките на MWC 2021 саемот во Шангај, Huawei го лансираше OptiX SuperSite решението за глобалните оператори. Ричард Јин, претседател на производната линија на Huawei за пренос и пристап истакна: „OptiX SuperSite е начинот на кој индустријата и ...

Huawei OptiX SuperSite овозможува супер брз пристап во дигиталниот свет

Хаштаг - 26.02.2021

Во рамките на MWC 2021 саемот во Шангај, Huawei го лансираше OptiX SuperSite решението за глобалните оператори. Ричард Јин, претседател на производната линија на Huawei за пренос и пристап истакна: „OptiX SuperSite е начинот на кој индустријата и ...

Huawei OptiX SuperSite овозможува супер брз пристап во дигиталниот свет

Опсервер - 26.02.2021

Во рамките на MWC 2021 саемот во Шангај, Huawei го лансираше OptiX SuperSite решението за глобалните оператори. Ричард Јин, претседател на производната линија на Huawei за пренос и пристап истакна: „OptiX SuperSite е начинот на кој индустријата и ...

Huawei OptiX SuperSite овозможува супер брз пристап во дигиталниот свет

Smartportal - 26.02.2021

OptiX SuperSite е начинот на кој индустријата и домашните корисници се поврзуваат со голема брзина. Исто така, претставува можност за операторите да имаат корист од корпоративниот пазар и да го подобрат искуството за широкопојасен интернет во домот ...

Huawei OptiX SuperSite овозможува супер брз пристап во дигиталниот свет

Телефони.мк - 27.02.2021

Во рамките на MWC 2021 саемот во Шангај, Huawei го лансираше OptiX SuperSite решението за глобалните оператори. Ричард Јин, претседател на производната линија на Huawei за пренос и пристап истакна: „OptiX SuperSite е начинот на кој индустријата и ...