TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почна јубилејниот десетти по ред меморијален турнир во мал фудбал „Бобе Јуниор 2022“ во тетовско Јанчиште

Опсервер - 23.05.2022

Од вчера во тетовско Јанчиште, Општина Јегуновце започна меморијален турнир во мал фудбал „Бобе Јуниор“, кој годинава бележи и јубилеј десет години од постоењето. Вчера од 19 часот на спортското игралиште во Јанчиште имаше свечено отворање на ...

Почна јубилејниот десетти по ред меморијален турнир во мал фудбал „Бобе Јуниор 2022“ во тетовско Јанчиште

MakPress - 23.05.2022

Од вчера во тетовско Јанчиште, Општина Јегуновце започна меморијален турнир во мал фудбал „Бобе Јуниор“, кој годинава бележи и јубилеј десет години од постоењето. Вчера од 19 часот на спортското игралиште во Јанчиште имаше свечено отворање на ...

Почна јубилејниот десетти по ред меморијален турнир во мал фудбал „Бобе Јуниор 2022“ во тетовско Јанчиште

Sport M - 23.05.2022

Од вчера во тетовско Јанчиште, Општина Јегуновце започна меморијален турнир во мал фудбал „Бобе Јуниор“, кој годинава бележи и јубилеј десет години од постоењето. Вчера од 19 часот на спортското игралиште во Јанчиште имаше свечено отворање на ...

Почна јубилејниот десетти по ред меморијален турнир во мал фудбал „Бобе Јуниор 2022“ во тетовско Јанчиште

Бриф - 23.05.2022

Од вчера во тетовско Јанчиште, Општина Јегуновце започна меморијален турнир во мал фудбал „Бобе Јуниор“, кој годинава бележи и јубилеј десет години од постоењето. Вчера од 19 часот на спортското игралиште во Јанчиште имаше свечено отворање на ...