TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На автопат кај Загреб експлодира цистерна

Независен - 25.11.2021

Денеска, околу 14.50 часот на автопатот А4 кај Загреб, недалеку од Света Хелена, одекна гласна експлозија. Според полицијата во Загреб се судриле автомобил и цистерна, по што цистерната експлодирала. Пожарникарите се на лице место и гасат.

На автопатот кај Загреб експлодира цистерна

Lider - 25.11.2021

Денеска, околу 14.50 часот на автопатот А4 кај Загреб, недалеку од Света Хелена, одекна гласна експлозија. Според полицијата во Загреб се судриле автомобил и цистерна, по што цистерната експлодирала.Пожарникарите се на лице место и гасат.

Експлодира цистерна на автопатот кај Загреб (ВИДЕО)

Курир - 25.11.2021

Денеска, околу 14:50 часот на автопатот А4 кај Загреб, недалеку од Света Хелена, одекна гласна експлозија. Според полицијата во Загреб се судриле автомобил и цистерна, по што цистерната експлодирала. Пожарникарите се на лице место и гасат.

Експлодира цистерна на автопатот A4 кај Загреб (ВИДЕО)

Нетпрес - 25.11.2021

Денеска, околу 14:50 часот на автопатот А4 кај Загреб, недалеку од Света Хелена, одекна гласна експлозија. Според полицијата во Загреб се судриле автомобил и цистерна, по што цистерната експлодирала. Пожарникарите се на лице место и гасат.

Видео: Експлодира цистерна на автопатот A4 кај Загреб

Точка - 25.11.2021

Денеска, околу 14:50 часот на автопатот А4 кај Загреб, недалеку од Света Хелена, одекна гласна експлозија. Според полицијата во Загреб се судриле автомобил и цистерна, по што цистерната експлодирала. Пожарникарите се на лице место и гасат.

ВИДЕО | На автопат кај Загреб експлодира цистерна, прекинат е сообраќајот на делницата

Слободен Печат - 25.11.2021

Денеска, околу 14:50 часот на автопатот А4 кај Загреб, недалеку од Света Хелена, одекна гласна експлозија. Според полицијата во Загреб се судриле автомобил и цистерна, по што цистерната експлодирала. Пожарникарите се на лице место и гасат.

ВИДЕО: Сообраќајот во прекин - Силна експлозија по судир на автомобил и цистерна на автопат во Хрватска

Press24 - 25.11.2021

Денеска, околу 14:50 часот на автопатот А4 кај Загреб, недалеку од Света Хелена, одекна гласна експлозија. Според полицијата во Загреб се судриле автомобил и цистерна, по што цистерната експлодирала. Пожарникарите се на лице место и гасат.