TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јордананова: Макрон тешко ќе го промени ставот за проширување на ЕУ

Алсат-М - 09.12.2019

Непопуштањето на францускиот претседател Емануел Макрон во однос на проширувањето на ЕУ го зголемува стравот дека ниту следната пролет нема да има датум за отворање на преговорите со Скопје и Тирана.