TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Семинар „Транспарентност и одговорност во политичките процеси“

Локално - 14.08.2019

Транспарентност и одговорност во политичките процеси, е темата на семинарот за стратешко планирање, едукација и градење партнерства, што ќе се одржи денеска и утре во Велес, во организација на НВО ЦИВИЛ – Центар за слобода.

Дневникот на ЦИВИЛ Медиа со променет термин во наредните два дена

CivilMedia - 13.08.2019

Поради извонредно динамичната и интересна агенда на Семинарот за стратешко планирање, планирање, едукација и градење партнерства: „Транспарентност и одговорност во политичките процеси“ кој ЦИВИЛ го организира во наредните два дена (14 и 15 август), ...

ЦИВИЛ: Војната може сериозно да му наштети на вашето здравје

CivilMedia - 13.08.2019

По повод 18-годишнината од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор, од Архивата на ЦИВИЛ издвојуваме дел дизајните на кампањата за мир и помирување што ЦИВИЛ ја водеше од првиот ден на оружениот конфликт во земјата, 2001 ...

Семинар „Транспарентност и одговорност во политичките процеси“

24 Вести - 14.08.2019

Транспарентност и одговорност во политичките процеси, е темата на семинарот за стратешко планирање, едукација и градење партнерства, што ќе се одржи денеска и утре во Велес, во организација на НВО ЦИВИЛ – Центар за слобода.

Пријави за семинарот „Транспарентност и одговорност“ на ЦИВИЛ денеска до 20 часот

CivilMedia - 12.08.2019

ЦИВИЛ организира семинар „Транспарентност и одговорност во политичките процеси“ во хотел „Романтик“, Велешко езеро, на 14 и 15 август. Иако бројот (25) на апликации е пополнет, ЦИВИЛ обезбеди уште шест места за заинтересираните.

Семинар на Цивил за транспарентност и одговорност во политичките процеси

MakPress - 14.08.2019

Транспарентност и одговорност во политичките процеси, е темата на семинарот за стратешко планирање, едукација и градење партнерства, што ќе се одржи денеска и утре во Велес, во организација на НВО ЦИВИЛ – Центар за слобода.