TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

600 полициски приправници бараат униформи: Стажираат дупло повеќе време, но без плата

ТВ21 - 17.05.2018

Три месеци по положувањето на испитот, над 600 полициски приправници сè уште се водат како приправници, а од МВР и натаму не се донесени решенија за нивно вработување, велат од Независниот синдикат на полиција.

(Видео) Шестотини полициски приправници бараат униформа и плата

Макфакс - 17.05.2018

Три месеци по положувањето на приправничкиот испит, над 600 полициски приправници сè уште вршат приправнички работи, а од МВР и натаму не се донесени решенија за нивно вработување. „Бараме од министерот веднаш да донесе решенија за оваа категорија ...

НСП апелира до МВР да донесе решенија за вработување на полициските приправници

Стандард - 17.05.2018

Независниот Синдикат на полицијата (НСП) денеска побара од Министерството за внатрешни работи (МВР) итно да донесе решенија за вработување на полициските приправници, кои, како што посочуваат оттаму, три месеци по положувањето на приправничкиот ...

Шестотини полициски приправници бараат униформа и плата

24Инфо - 17.05.2018

Три месеци по положување на приправничкиот испит, над 600 полициски приправници се уште вршат приправнички работи, а од МВР и натаму не се донесени решенија за нивно ...

Шестотини полициски приправници бараат униформа и плата

Точка - 17.05.2018

Три месеци по положување на приправничкиот испит, над 600 полициски приправници се уште вршат приправнички работи, а од МВР и натаму не се донесени решенија за нивно вработување. „Бараме од министерот веднаш да донесе решенија за оваа категорија ...

НСП апелира до МВР да донесе решенија за вработување на полициските приправници

Курир - 17.05.2018

Независниот Синдикат на полицијата (НСП) денеска побара од Министерството за внатрешни работи (МВР) итно да донесе решенија за вработување на полициските приправници, кои, како што посочуваат оттаму, три месеци по положувањето на приправничкиот ...

Шестотини полициски приправници бараат униформа и плата

Локално - 17.05.2018

Три месеци по положување на приправничкиот испит, над 600 полициски приправници се уште вршат приправнички работи, а од МВР и натаму не се донесени решенија за нивно вработување. „Бараме од министерот веднаш да донесе решенија за оваа категорија ...

НСП апелира до МВР да донесе решенија за вработување на полициските приправници

CivilMedia - 17.05.2018

Независниот Синдикат на полицијата (НСП) денеска побара од Министерството за внатрешни работи (МВР) итно да донесе решенија за вработување на полициските приправници, кои, како што посочуваат оттаму, три месеци по положувањето на приправничкиот ...

ВИДЕО: Шестотини полициски приправници бараат униформа и плата

А1 On - 17.05.2018

Три месеци по положувањето на приправничкиот испит, над 600 полициски приправници сè уште вршат приправнички работи, а од МВР и натаму не се донесени решенија за нивно вработување. „Бараме од министерот веднаш да донесе решенија за оваа категорија ...

НСП апелира до МВР да донесе решенија за вработување на полициските приправници

Сител - 17.05.2018

Независниот Синдикат на полицијата (НСП) денеска побара од Министерството за внатрешни работи (МВР) итно да донесе решенија за вработување на полициските приправници, кои, како што посочуваат оттаму, три месеци по положувањето на приправничкиот ...

(Видео) Шестотини полициски приправници бараат униформа и плата

Правдико - 17.05.2018

Три месеци по положувањето на приправничкиот испит, над 600 полициски приправници сè уште вршат приправнички работи, а од МВР и натаму не се донесени решенија за нивно вработување. „Бараме од министерот веднаш да донесе решенија за оваа категорија ...

НСП апелира до МВР да донесе решенија за вработување на полициските приправници

Независен - 17.05.2018

Независниот Синдикат на полицијата (НСП) денеска побара од Министерството за внатрешни работи (МВР) итно да донесе решенија за вработување на полициските приправници, кои, како што посочуваат оттаму, три месеци по положувањето на приправничкиот ...

(Видео) Шестотини полициски приправници бараат униформа и плата

Sky - 17.05.2018

Три месеци по положувањето на приправничкиот испит, над 600 полициски приправници сè уште вршат приправнички работи, а од МВР и натаму не се донесени решенија за нивно вработување. „Бараме од министерот веднаш да донесе решенија за оваа категорија ...

НСП апелира до МВР да донесе решенија за вработување на полициските приправници

Скопје инфо - 17.05.2018

Независниот Синдикат на полицијата (НСП) денеска побара од Министерството за внатрешни работи (МВР) итно да донесе решенија за вработување на полициските приправници, кои, како што посочуваат оттаму, три месеци по положувањето на приправничкиот ...

Полицискиот синдикат бара итно да се вработат полициските приправници

Слободен Печат - 17.05.2018

Независниот Синдикат на полицијата (НСП) денеска побара од Министерството за внатрешни работи (МВР) итно да донесе решенија за вработување на полициските приправници, кои, како што посочуваат оттаму, три месеци по положувањето на приправничкиот ...

МВР да донесе решенија за вработување на полициските приправници, бара Независниот полициски синдикат

Канал 77 - 17.05.2018

МВР итно да донесе решенија за вработување на полициските приправници кои и по три месеци од положувањето на приправничкиот испит се’ уште извршуваат приправнички работи. Ова е барањето што што денеска на прес конференција го упати Независниот ...