TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(видео) ТВ ШОУ: Спикерот Џафери покажа вештина и во играње неполитички игри

Денешен - 22.05.2019

Собранискиот спикер Талат Џафери, освен талент за политиката, покажа талент и за неполитички игри во политичко ТВ шоу. Џафери кој гостуваше во шоуто на косовската ТВ 21 со водителот ја играше играта со раце позната како ...

Џафери играше „жеже – пече“ на телевизиско шоу на косовска телевизија

Канал5 - 22.05.2019

Дека политичарите знаат и да се забавуваат покрај тоа што разговараат за сериозни теми потврди претседателот на собранието Талат Џафери. Спикерот Џафери гостуваше во телевизиско шоу на косовска телевизија и со водителот ја играше играта со раце ...

ВИДЕО: Џафери доби подарок карта од голема Албанија

Скопје1 - 22.05.2019

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, гостувајќи во емисија на косовска телевизија, на подарок доби фотографија со картата на голема Албанија. Ова може да се забележи и од промо видеото објавено со деталите за емитување на емисијата.

Талат Џафери покажа добри рефлекси во играта „жеже-пече“ (ВИДЕО)

PressingTV - 22.05.2019

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, покажа дека има одлични рефлекси во детската игра, популарно наречена „жеже-пече“. Тој на гостување во телевизиско шоу на косовската телевизија 21РТВ со водителот ја играше ...

Џафери во емисија играше „бззз“ (Видео)

MakPress - 22.05.2019

Талат Џафери, претседателот на Собранието на Македонија ќе гостува во телевизиско шоу на косовската телевизија 21РТВ а во видео најавата објавена на youtube може да се види како со водителот играше „брзи раце“ односно позната како ...

(видео) Урнебесно видео, Талат Џафери ја игра играта “Бззз”

Магазин - 22.05.2019

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, покажа дека политичарите освен да разговараат за сериозни теми или политика, знаат да бидат опуштени и да се забавуваат. Џафери, гостуваше во телевизиско шоу на косовската телевизија 21РТВ и со водителот ја ...

Видео: Џафери во телевизиско шоу ја играше играта со раце „Бззз“

Фокус - 22.05.2019

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, покажа дека политичарите освен да разговараат за сериозни теми или политика, знаат да бидат опуштени и да се забавуваат. Џафери, гостуваше во телевизиско шоу на косовската телевизија 21РТВ и со водителот ја ...

Талат Џафери изгуби во „Бзззз“ ВИДЕО

+инфо - 22.05.2019

Дека политичарите знаат и да се забавуваат потврди претседателот на Собранието Талат Џафери. Тој во гостување во телевизиско шоу од водителот на емисијата изгуби во играта со раце позната како ...

ВИДЕО: „Село гори, Талат си игра жеже-пече“

Курир - 22.05.2019

Спикерот Џафери гостуваше во телевизиско шоу на косовска телевизија и со водителот ја играше играта со раце позната како „жежи ...

Џафери доби подарок карта од голема Албанија

Република - 22.05.2019

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, гостувајќи во емисија на косовска телевизија, на подарок доби фотографија со картата на голема Албанија. Ова може да се забележи и од промо видеото објавено со деталите за емитување на емисијата.

Урнебесно видео, Талат Џафери ја игра играта “Бззз”

Република - 22.05.2019

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, покажа дека политичарите освен да разговараат за сериозни теми или политика, знаат да бидат опуштени и да се забавуваат. Џафери, гостуваше во телевизиско шоу на косовската телевизија 21РТВ и со водителот ја ...

Џафери играше брзи прсти, еве како помина (ВИДЕО)

Слободен Печат - 22.05.2019

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, покажа дека политичарите освен да разговараат за сериозни теми или политика, знаат да бидат опуштени и да се забавуваат. Џафери, гостуваше во телевизиско шоу на косовската телевизија 21РТВ и со водителот ја ...

(ВИДЕО) Талат Џафери во телевизиско шоу со водителот игра “Бззз”

Скопје1 - 22.05.2019

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, во телевизиско интервју покажа дека знае и да биде опуштен и дека знае да се забавува. Тој гостуваше во телевизиско шоу на косовската телевизија 21РТВ и со водителот ја играше играта со раце позната како ...

(ВИДЕО) Џафери играше „жеже – пече“ на телевизиско шоу на косовска телевизија

iPortal - 22.05.2019

Дека политичарите знаат и да се забавуваат покрај тоа што разговараат за сериозни теми потврди претседателот на собранието Талат Џафери. Спикерот Џафери гостуваше во телевизиско шоу на косовска телевизија и со водителот ја играше играта со раце ...

Видео: Џафери во телевизиско шоу ја играше играта со раце „Бззз“

Либертас - 22.05.2019

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, покажа дека политичарите освен да разговараат за сериозни теми или политика, знаат да бидат опуштени и да се забавуваат. Џафери, гостуваше во телевизиско шоу на косовската телевизија 21РТВ и со водителот ја ...

Урнебесно видео: Џафери во телевизиско шоу ја играше играта со раце „Бззз“

Press24 - 22.05.2019

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, покажа дека политичарите освен да разговараат за сериозни теми или политика, знаат да бидат опуштени и да се забавуваат. Џафери, гостуваше во телевизиско шоу на косовската телевизија 21РТВ и со водителот ја ...

Видео: Џафери во телевизиско шоу ја играше играта со раце „Бззз“

Тера - 22.05.2019

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, покажа дека политичарите освен да разговараат за сериозни теми или политика, знаат да бидат опуштени и да се забавуваат. Џафери, гостуваше во телевизиско шоу на косовската телевизија 21РТВ и со водителот ја ...

Џафери во ТВ шоу ја играше играта со раце ,,Жеже-пече“(видео)

ММС - 22.05.2019

Претседателот на Собранието, Талат Џафери, покажа дека , знаат да бидат опуштени и да се забавуваат. Џафери, гостуваше во телевизиско шоу на косовската телевизија 21РТВ и со водителот ја играше играта со раце позната како ...