TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Одложена инаугурацијата на класата 2020

TopSport - 28.05.2020

Свечената церемонија за приемот на класата 2020 во Куќата на славните во Спрингфилд, поради коронавирусот, е одложена за наредната година. Инаугурацијата на класата 2020 требаше да се одржи на 29 август.

Одложена инаугурацијата на класата 2020

Макфакс - 28.05.2020

Свечената церемонија за приемот на класата 2020 во Куќата на славните во Спрингфилд, поради коронавирусот, е одложена за наредната година. Инаугурацијата на класата 2020 требаше да се одржи на 29 август.