TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На летната демирхисарска школа предавања од теологија

А1 On - 11.07.2018

Меѓународната летна демирхисарска школа продолжи со предавања во рамки на теолошката секција кои за учесниците ги одржа професор Виктор Недески. Од секторот за односи со јавност информираат дека Недески говорел за „Мачеништвото како појава во ...

Меѓународна летна демирхисарска школа

А1 On - 10.07.2018

Општина Демир Хисар во соработка со професори од Филозофскиот, Архитектонскиот и Православниот богословски факултет, како и со Центарот за истражување на културното наследство кој работи во состав на МАНУ, организира неколкудневна меѓународна летна ...

Започна со работа Летната демирхисарска школа

Тера - 09.07.2018

Во организација на Општина Демир Хисар и манастирот „Св. Јован Крстител“, Слепче, а во соработка со Македонската академија на науките и уметностите – Центар за истражување на културното наследство, Филозофскиот факултет и Архитектонскиот факултет ...