TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Корупцијата во Охрид, Струга, Вевчани и Кичево под лупата на ,,ЛОТОС’’

OhridNews - 10.03.2014

Дали локалните самоуправи во Охрид, Струга, Вевчани и Кичево работат транспарентно и отчетно и дали во нивното функционирање има коруптивни елементи ќе покажат резултатите од ,,ЛОТОС студијата’’ која ...

ЛОТОС ќе ја испитува корупцијата во Охрид, Струга, Вевчани и Кичево

Inpress - 10.03.2014

Струга, 10. март 2014 (ИНПРЕС) Дали локалните самоуправи во Охрид, Струга, Вевчани и Кичево работат транспарентно и отчетно и дали во нивното функционирање има коруптивни елементи.

Локалната агенција за развој ќе истражува дали има корупција во локалните власти

Сител - 10.03.2014

Локалната агенција за развој од Струга во партнерство со Центарот за истражување и креирање политики од Скопје започна со реализација на проектот „Размена на најдобрите практики од ЕУ за следење и ...

Локалната агенција за развој ќе истражува дали има корупција во локалните власти

Курир - 10.03.2014

Локалната агенција за развој од Струга во партнерство со Центарот за истражување и креирање политики од Скопје започна со реализација на проектот „Размена на најдобрите практики од ЕУ за следење и ...

Локалната агенција за развој ќе истражува дали има корупција во локалните власти

Канал5 - 10.03.2014

Локалната агенција за развој од Струга во партнерство со Центарот за истражување и креирање политики од Скопје започна со реализација на проектот „Размена на најдобрите практики од ЕУ за следење и ...

Има ли корупција во локалните власти?

Економски - 10.03.2014

Локалната агенција за развој од Струга во партнерство со Центарот за истражување и креирање политики од Скопје започна со реализација на проектот „Размена на најдобрите практики од ЕУ за следење и ...