TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рекорден број на новозаразени со корона во Словенија

Канал5 - 17.10.2020

Во Словенија вчера се регистрирани рекодрен број на заразени граѓани со коронавирус. Од 5605 тестови позитивни биле тестовите на 897 луѓе што е рекорден број на заразени за еден ден од почетокот на пандемијата во Словенија.

Словенечките епидемиолози се преоптоварени, веќе не бараат контакти од заразените

Макфакс - 17.10.2020

Во Словенија потврдени се 898 нови инфекции со коронавирус од 5.605 тестови, објави денеска словенечката влада. „Го зголемуваме бројот на тестови, но процентот на заразени останува висок, овојпат 16 проценти“, напиша владиниот портпарол за Ковид-19, ...

Словенија секој ден со рекорд- денеска 897 новозаразени

Независен - 17.10.2020

Во Словенија регистрирани се рекорден број заразени граѓани со корона вирус. Од 5.605 тестови позитивни биле тестовите на 897 луѓе што е рекорден број на заразени за еден ден од почетокот на пандемијата во Словенија.

Словенечките епидемиолози се преоптоварени, веќе не бараат контакти од заразените

Опсервер - 17.10.2020

Во Словенија потврдени се 898 нови инфекции со коронавирус од 5.605 тестови, објави денеска словенечката влада. „Го зголемуваме бројот на тестови, но процентот на заразени останува висок, овојпат 16 проценти“, напиша владиниот портпарол за Ковид-19, ...

Словенечките епидемиолози се преоптоварени, веќе не бараат контакти од заразените

Вечер - 17.10.2020

Во Словенија потврдени се 898 нови инфекции со коронавирус од 5.605 тестови, објави денеска словенечката влада. „Го зголемуваме бројот на тестови, но процентот на заразени останува висок, овојпат 16 проценти“, напиша владиниот портпарол за Ковид-19, ...

Словенечките епидемиолози се преоптоварени, веќе не бараат контакти од заразените

Сител - 17.10.2020

Во Словенија потврдени се 898 нови инфекции со коронавирус од 5.605 тестови, објави денеска словенечката влада. „Го зголемуваме бројот на тестови, но процентот на заразени останува висок, овојпат 16 проценти“, напиша владиниот портпарол за Ковид-19, ...

Словенечките епидемиолози се преоптоварени, веќе не бараат контакти од заразените

MTM - 17.10.2020

Во Словенија потврдени се 898 нови инфекции со коронавирус од 5.605 тестови, објави денеска словенечката влада. „Го зголемуваме бројот на тестови, но процентот на заразени останува висок, овојпат 16 проценти“, напиша владиниот портпарол за Ковид-19, ...

Словенечките епидемиолози веќе не бараат контакти од заразените

Н.Македонија - 17.10.2020

Во Словенија потврдени се 898 нови инфекции со коронавирус од 5.605 тестови, објави денеска словенечката влада. – Го зголемуваме бројот на тестови, но процентот на заразени останува висок, овојпат 16 проценти – напиша владиниот портпарол за ...

Словенечките епидемиолози веќе не бараат контакти од заразените

Република - 17.10.2020

Во Словенија потврдени се 898 нови инфекции со коронавирус од 5.605 тестови, објави денеска словенечката влада. Го зголемуваме бројот на тестови, но процентот на заразени останува висок, овојпат 16 проценти – напиша владиниот портпарол за ковид-19, ...

Словенечките епидемиолози се преоптоварени, веќе не бараат контакти од заразените

Centar - 17.10.2020

Во Словенија потврдени се 898 нови инфекции со коронавирус од 5.605 тестови, објави денеска словенечката влада. „Го зголемуваме бројот на тестови, но процентот на заразени останува висок, овојпат 16 проценти“, напиша владиниот портпарол за Ковид-19, ...

Словенечките епидемиолози се преоптоварени, веќе не бараат контакти од заразените

24Инфо - 17.10.2020

Во Словенија потврдени се 898 нови инфекции со коронавирус од 5.605 тестови, објави денеска словенечката влада. „Го зголемуваме бројот на тестови, но процентот на заразени останува висок, овојпат 16 проценти“, напиша владиниот портпарол за Ковид-19, ...