TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Американски дерматолог открива: Интимните односи подмладуваат до 12 години

Вистина.мк - 17.09.2021

Оние кои имаат редовен сексуален однос, три пати неделно, изгледаат дури седум до 12 години помлади од вообичаената реална слика за нивните години, тврди американскиот дерматолог д -р Ејми Веслер Таа вели дека секогаш разговара со пациентите за сите ...

АМЕРИКАНСКИ ДЕРМАТОЛОГ ОТКРИВА: Интимните односи подмладуваат до 12 ГОДИНИ

Попара - 16.09.2021

Оние кои имаат редовен сексуален однос, три пати неделно, изгледаат дури седум до 12 години помлади од вообичаената реална слика за нивните години, тврди американскиот дерматолог д -р Ејми Веслер Таа вели дека секогаш разговара со пациентите за сите ...

АМЕРИКАНСКИ ДЕРМАТОЛОГ ОТКРИВА: Интимните односи подмладуваат до 12 ГОДИНИ

Курир - 16.09.2021

Оние кои имаат редовен сексуален однос, три пати неделно, изгледаат дури седум до 12 години помлади од вообичаената реална слика за нивните години, тврди американскиот дерматолог Др. Ејми Веслер Таа вели дека секогаш разговара со пациентите за сите ...