TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трагедија – Се обесил “Ѕвездата на Гранд“, поради долговите кај лихварите

Вечер Прес - 17.10.2020

Трагедија: Познатиот пејач од Гранд продукција и “Ѕвездата на Гранд“ Драгиша Митиќ Гиле изврши самоубиство пред два дена во родното место Кничанин, кај Тител, Србија. Како што се наведува, Гиле дигнал рака на себе поради финансиски долгови, а зад ...

Се обесил Гиле познатиот пејач на “Гранд“

24Инфо - 17.10.2020

Српскиот фолк пејач Драгиша Митиќ – Гиле се самоубил во родната куќа, објавија српските медиуми. Драгиша се обесил во неговото родно село Книќ крај Тител. Овој пејач се приклучи на фолк јатото на „Гранд продукција“ во 2015 година, а со музика се ...

Оставил и проштално писмо: Пејачот Гиле дигнал рака на себе поради долгови

Република - 17.10.2020

Пејачот на Гранд продукција, Драгиша Митиќ Гиле изврши самоубиство пред два дена во родното место Кничанин, кај Тител. Како што се наведува, Гиле дигнал рака на себе поради долгови, а зад себе остави сопруга и два сина.