TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ДУИ ја поддржува кандидатурата на Дука за градоначалник на Дебар, ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува на изборите

ММС - 20.03.2019

Демократската унија за интеграција на чело со Али Ахмети, со сите свои партиски структури, силно ја поддржува едногласната одлука на огранокот на ДУИ во Дебар за кандидатурата на доктор Хекуран Дука за градоначалник на Дебар.

ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува со свој кандидат за градоначалник на Дебар

Н.Македонија - 20.03.2019

ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува со свој кандидат за градоначалник на Дебар на предвремените избори во оваа општина, што ќе се одржат на 21 април заедно со претседателските. Ова за МИА го изјави Афет Авмедоски, претседател на Општинскиот комитет на ...

ДУИ ја поддржува кандидатурата на Хекуран Дука за градоначалник на Дебар

Канал5 - 20.03.2019

Демократската Унија за Интеграција и Претседателот Али Ахмети, со сите свои партиски структури, силно ја поддржуваат вчерашната едногласна одлука на огранокот на ДУИ во Дебар за кандидатурата на доктор Хекуран Дука за градоначалник на Дебар.

Хекуран Дука кандидат на ДУИ за градоначалник на Дебар

Опсервер - 20.03.2019

Во трката за градоначалник на Дебар, Демократската унија за интеграција, на предвремените локални избори, на 21 април, ќе учествува со доктор Хекуран Дука, познат уролог, кој е актуелен вршител на должноста градоначалник.

ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува со свој кандидат во трката за градоначалник на Дебар

еМагазин - 20.03.2019

ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува со свој кандидат за градоначалник на Дебар на предвремените избори во оваа општина, што ќе се одржат на 21 април заедно со претседателските. Ова за МИА го изјави Афет Авмедоски, претседател на Општинскиот комитет на ...

ДУИ ја поддржа кандидатурата на Хекуран Дука за градоначалник на Дебар

Макфакс - 20.03.2019

Демократската унија за интеграција силно ја поддржуваат вчерашната едногласна одлука на огранокот на ДУИ во Дебар за кандидатурата на доктор Хекуран Дука за градоначалник на Дебар. „Демократската унија за интеграција, со сите свои претставници на ...

Хекуран Дука кандидат на ДУИ за градоначалник на Дебар

Локално - 20.03.2019

Во трката за градоначалник на Дебар, Демократската унија за интеграција, на предвремените локални избори, на 21 април, ќе учествува со доктор Хекуран Дука, познат уролог, кој е актуелен вршител на должноста градоначалник.

ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува со свој кандидат во трката за градоначалник на Дебар

Сител - 20.03.2019

ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува со свој кандидат за градоначалник на Дебар на предвремените избори во оваа општина, што ќе се одржат на 21 април заедно со претседателските. Ова за МИА го изјави Афет Авмедоски, претседател на Општинскиот комитет на ...

ДУИ ја поддржа кандидатурата на Хекуран Дука за градоначалник на Дебар

Точка - 20.03.2019

Демократската унија за интеграција силно ја поддржуваат вчерашната едногласна одлука на огранокот на ДУИ во Дебар за кандидатурата на доктор Хекуран Дука за градоначалник на Дебар. „Демократската унија за интеграција, со сите свои претставници на ...

Хекуран Дука кандидат на ДУИ за градоначалник на Дебар

Нова ТВ - 20.03.2019

Во трката за градоначалник на Дебар, Демократската унија за интеграција, на предвремените локални избори, на 21 април, ќе учествува со доктор Хекуран Дука, познат уролог, кој е актуелен вршител на должноста градоначалник.

ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува со свој кандидат во трката за градоначалник на Дебар

Независен - 20.03.2019

ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува со свој кандидат за градоначалник на Дебар на предвремените избори во оваа општина, што ќе се одржат на 21 април заедно со претседателските. Ова за МИА го изјави Афет Авмедоски, претседател на Општинскиот комитет на ...

ДУИ ја поддржа кандидатурата на Хекуран Дука за градоначалник на Дебар

24Инфо - 20.03.2019

ДУИ ја поддржа кандидатурата на Хекуран Дука за градоначалник на Дебар Демократската унија за интеграција силно ја поддржува вчерашната едногласна одлука на разгранокот на ДУИ во Дебар за кандидатурата на доктор Хекуран Дука за градоначалник на ...

Урологот Хекуран Дука кандидат на ДУИ за градоначалник на Дебар

Република - 20.03.2019

Во трката за градоначалник на Дебар, Демократската унија за интеграција, на предвремените локални избори, на 21 април, ќе учествува со доктор Хекуран Дука, познат уролог, кој е актуелен вршител на должноста градоначалник.

ДУИ ја поддржа кандидатурата на Хекуран Дука за градоначалник на Дебар

Centar - 20.03.2019

Демократската унија за интеграција силно ја поддржува вчерашната едногласна одлука на разгранокот на ДУИ во Дебар за кандидатурата на доктор Хекуран Дука за градоначалник на Дебар. „Демократската унија за интеграција, со сите свои претставници на ...

Хекуран Дука кандидат на ДУИ за градоначалник на Дебар

24Инфо - 20.03.2019

Во трката за градоначалник на Дебар, Демократската унија за интеграција, на предвремените локални избори, на 21 април, ќе учествува со доктор Хекуран Дука, познат уролог, кој е актуелен вршител на должноста градоначалник.

Хекуран Дука кандидат на ДУИ за градоначалник на Дебар

А1 On - 20.03.2019

Во трката за градоначалник на Дебар, Демократската унија за интеграција, на предвремените локални избори, на 21 април, ќе учествува со доктор Хекуран Дука, познат уролог, кој е актуелен вршител на должноста градоначалник.

Кој е докторот Хекуран Дука, кандидатот на ДУИ за градоначалник на Дебар

еМагазин - 20.03.2019

Во трката за градоначалник на Дебар, Демократската унија за интеграција, на предвремените локални избори, на 21. април, ќе учествува со доктор Хекуран Дука, познат уролог, кој е актуелен вршител на должноста градоначалник.

Хекуран Дука кандидат на ДУИ за градоначалник на Дебар

Канал5 - 20.03.2019

Во трката за градоначалник на Дебар, Демократската унија за интеграција, на предвремените локални избори, на 21 април, ќе учествува со доктор Хекуран Дука, познат уролог, кој е актуелен вршител на должноста градоначалник.

Хекуран Дука кандидат на ДУИ за градоначалник на Дебар

ММС - 20.03.2019

Во трката за градоначалник на Дебар, Демократската унија за интеграција, на предвремените локални избори, на 21 април, ќе учествува со доктор Хекуран Дука, познат уролог, кој е актуелен вршител на должноста градоначалник.

Лекарот Хекуран Дука кандидат на ДУИ за градоначалник на Дебар

+инфо - 20.03.2019

Во трката за градоначалник на Дебар, Демократската унија за интеграција, на предвремените локални избори, на 21 април, ќе учествува со доктор Хекуран Дука, познат уролог, кој е актуелен вршител на должноста градоначалник.

ДУИ ќе го кандидира урологот Хекуран Дука за градоначалник на Дебар

Фокус - 20.03.2019

Во трката за градоначалник на Дебар, Демократската унија за интеграција, на предвремените локални избори, на 21 април, ќе учествува со доктор Хекуран Дука, познат уролог, кој е актуелен вршител на должноста градоначалник.

Лекарот Хекуран Дука кандидат на ДУИ за градоначалник на Дебар

Либертас - 20.03.2019

Во трката за градоначалник на Дебар, Демократската унија за интеграција, на предвремените локални избори, на 21 април, ќе учествува со доктор Хекуран Дука, познат уролог, кој е актуелен вршител на должноста градоначалник.

Докторот Хекуран Дука кандидат на ДУИ за градоначалник на Дебар

МКД - 20.03.2019

Во трката за градоначалник на Дебар, Демократската унија за интеграција, на предвремените локални избори, на 21 април, ќе учествува со доктор Хекуран Дука, познат уролог, кој е актуелен вршител на должноста градоначалник.