TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Анкета на ИПИС: Победа на ВМРО-ДПМНЕ доколку следната недела има парламентарни избори

Курир - 25.10.2021

ВМРО-ДПМНЕ ќе биде победник доколку следната недела се одржат парламентарни избори, покажуваат резултатите од анкетата која ја споведе Институтот ИПИС. Од анкетираните граѓани, 23 проценти одговориле дека ќе гласаат за ВМРО-ДПМНЕ, додека 17,6 за ...

Мицкоски политичар со најголема доверба кај граѓаните

Курир - 25.10.2021

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски е политичарот во кого граѓаните имаат најголема доверба. Ова го покажуваат резултатите од анкетата на Институтот ИПИС. Според анкетата, 19,3 проценти од испитаниците се изјасниле дека најголема доверба ...

Анкета на ИПИС: ВМРО-ДПМНЕ со над 5% предност пред СДСМ

Press24 - 25.10.2021

ВМРО-ДПМНЕ има над 5 проценти предност пред СДСМ, покажува телефонската анкетата на Институтот за политички истражувања Скопје. На прашањето „За која партија би гласале доколку следната недела има парламентарни избори“ – 23 отсто од граѓаните рекле ...

Анкета на ИПИС: Победа на ВМРО-ДПМНЕ доколку следната недела има парламентарни избори

Lider - 25.10.2021

ВМРО-ДПМНЕ ќе биде победник доколку следната недела се одржат парламентарни избори, покажуваат резултатите од анкетата која ја споведе Институтот ИПИС. Од анкетираните граѓани, 23 проценти одговориле дека ќе гласаат за ВМРО-ДПМНЕ, додека 17,6 за ...

Анкета на ИПИС: ВМРО-ДПМНЕ ќе победи доколку следната недела има парламентарни избори

Нетпрес - 25.10.2021

ВМРО-ДПМНЕ ќе биде победник доколку следната недела се одржат парламентарни избори, покажуваат резултатите од анкетата која ја споведе Институтот ИПИС. Од анкетираните граѓани, 23 проценти одговориле дека ќе гласаат за ВМРО-ДПМНЕ, додека 17,6 за ...

Македонија е сигурна во рацете на Мицкоски, Македонците му веруваат на лидерот на опозицијата

Република - 25.10.2021

Македонските граѓани имаат најголема доверба во претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, покажува анектата на Институтот за политички истражувања од Скопје (ИПИС). Анектата, која била спроведена со телефонско истражување во периодот помеѓу 19 ...

Анкета: Граѓаните најмногу му веруваат на Христијан Мицкоски

Lider - 25.10.2021

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски е политичарот во кого граѓаните имаат најголема доверба. Ова го покажуваат резултатите од анкетата на Институтот ИПИС. Според анкетата, 19,3 проценти од испитаниците се изјасниле дека најголема доверба ...

Мицкоски политичар со најголема доверба кај граѓаните

Нетпрес - 25.10.2021

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски е политичарот во кого граѓаните имаат најголема доверба. Ова го покажуваат резултатите од анкетата на Институтот ИПИС. Според анкетата, 19,3 проценти од испитаниците се изјасниле дека најголема доверба ...

Анкета на ИПИС: ВМРО-ДПМНЕ со над 5% предност пред СДСМ

4NEWS - 25.10.2021

ВМРО-ДПМНЕ има над 5 проценти предност пред СДСМ, покажува телефонската анкетата на Институтот за политички истражувања Скопје. На прашањето „За која партија би гласале доколку следната недела има парламентарни избори“ – 23 отсто од граѓаните рекле ...

АНКЕТА НА ИПИС: Доколку сега би имало парламентарни избори, ВМРО-ДПМНЕ ќе победи со 23 отсто, наспроти 17,6 проценти на ...

Денешен - 25.10.2021

Доколку следната недела би се одржале парламентарни избори во Македонија, ВМРО-ДПМНЕ ќе биде победник, покажуваат резултатите од анкетата која ја споведе Институтот ИПИС. Од анкетираните граѓани, 23 проценти одговориле дека ќе гласаат за ВМРО-ДПМНЕ, ...

Анкета на ИПИС: Мицкоски со најголема доверба кај граѓаните

PressingTV - 25.10.2021

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, е политичарот во кого граѓаните имаат најголема доверба. Ова го покажуваат резултатите од анкетата на Институтот ИПИС. Според анкетата, 19,3 проценти од испитаниците се изјасниле дека најголема ...

ВМРО-ДПМНЕ би била победник доколку в недела би се одржале парламентарни избори

PressingTV - 25.10.2021

ВМРО-ДПМНЕ ќе биде победник доколку следната недела се одржат парламентарни избори, покажуваат резултатите од анкетата која ја споведе Институтот ИПИС. Од анкетираните граѓани, 23 проценти одговориле дека ќе гласаат за ВМРО-ДПМНЕ, додека 17,6 за ...

Македонија има иднина, народот избира ВМРО-ДПМНЕ да ја формира новата влада

Република - 25.10.2021

Доколку следната недела има парламентарни избори, на нив ќе победи ВМРО-ДПМНЕ, покажува анектата на Институтот за политички истражувања од Скопје (ИПИС). Анектата, која била спроведена со телефонско истражување во периодот помеѓу 19 и 22 октомври ...

ОВА СЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОД АНКЕТАТА НА ИПИС Мицкоски ужива најголема доверба, ВМРО-ДПМНЕ ќе биде победник на следните избори

+инфо - 25.10.2021

Оваа анкета, информира ИПИС, е спроведена телефонски во периодот помеѓу 19 и 22 октомври 2021 на 1.102 полнолетни испитаници на ниво на Република Македонија. Резултатите од анкетата на Институтот ИПИС, поракажуваат доколку утре се одржат избори, ...

Анкета на ИПИС: ВМРО-ДПМНЕ со 5 % предност пред СДСМ

Сител - 25.10.2021

Институтот за Политички Истражувања од Скопје (ИПИС) спроведе кратко телефонско истражување во периодот помеѓу 19 и 22 октомври 2021 на 1102 полнолетни испитаници на ниво на Република Македонија.

ИПИС: Рејтинг на партии и политичари.

Канал5 - 25.10.2021

Институтот за Политички Истражувања од Скопје (ИПИС) спроведе кратко телефонско истражување во периодот помеѓу 19 и 22 октомври 2021 на 1102 полнолетни испитаници на ниво на Република Македонија.