TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сообраќајка кај Манастирец, во прекин регионалниот пат Кавадарци - Росоман

Сител - 28.02.2024

На 28.02.2024 година од 07.00 часот на регионалниот пат Кавадарци-с.Росоман, на излез од с.Манастирец, поради случена сообраќајна незгода сообраќајот е во целосен ...

Собраќајна несреќа кај Росоман, сообраќајот е во целосен прекин

Макфакс - 28.02.2024

Утрово од 7.00 часот на регионалниот пат Кавадарци-с.Росоман, на излез од селото Манастирец, поради случена сообраќајна незгода сообраќајот е во целосен прекин. Засега нема информации за природата на повредите на учесниците во ...

Собраќајка кај Росоман, сообраќајот е во целосен прекин

Опсервер - 28.02.2024

Утрово од 7.00 часот на регионалниот пат Кавадарци-с.Росоман, на излез од селото Манастирец, поради случена сообраќајна незгода сообраќајот е во целосен прекин. Засега нема информации за природата на повредите на учесниците во ...

Собраќајка кај Росоман, сообраќајот е во целосен прекин

Centar - 28.02.2024

Утрово од 7.00 часот на регионалниот пат Кавадарци-с.Росоман, на излез од селото Манастирец, поради случена сообраќајна незгода сообраќајот е во целосен прекин. Засега нема информации за природата на повредите на учесниците во ...