TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во септември потрошени 528 695 мегаватчасови електрична енергија

Слободен Печат - 25.11.2021

Во септември 2021 година се потрошени вкупно 528 695 мегаватчасови електрична енергија, 37.226 милиони нормални метри кубни природен гас, 435 707 тони јаглен и 92 829 тони нафтени продукти.

Во септември потрошени 528 695 мегаватчасови електрична енергија

Канал5 - 25.11.2021

Во септември 2021 година се потрошени вкупно 528 695 мегаватчасови електрична енергија, 37.226 милиони нормални метри кубни природен гас, 435 707 тони јаглен и 92 829 тони нафтени продукти.

Во септември потрошени 528 695 мегаватчасови електрична енергија

Курир - 25.11.2021

Во септември 2021 година се потрошени вкупно 528 695 мегаватчасови електрична енергија, 37.226 милиони нормални метри кубни природен гас, 435 707 тони јаглен и 92 829 тони нафтени продукти.

Во септември 87,9% од потрошената струја од домашно производство

Вечер Прес - 25.11.2021

Во септември годинава во државата се потрошени 528. 695 мегаватчасови електрична енергија, соопшти Државниот завод за статистика. Според податоците на ДЗС, во истиот период е регистрирана потрошувачка и на 37.226 милиони нм кубни природен гас, ...

Бруто домашното производство на електрична енергија учествува со 87,9% во потрошувачката во септември

Пари - 25.11.2021

Според податоците на Државниот завод за статистика, во септември 2021 година, вкупната потрошувачка по видови енергенти изнесува: 528 695 МWh електрична енергија, 37.226 мил. нм 3 природен гас, 435 707 тони јаглен и 92 829 тони нафтени продукти.

Во септември потрошени 528 695 мегаватчасови електрична енергија

Lider - 25.11.2021

Во септември 2021 година се потрошени вкупно 528 695 мегаватчасови електрична енергија, 37.226 милиони нормални метри кубни природен гас, 435 707 тони јаглен и 92 829 тони нафтени продукти.

Во септември потрошени 528.695 мегаватчасови електрична енергија

Независен - 25.11.2021

Во септември 2021 година се потрошени вкупно 528.695 мегаватчасови електрична енергија, 37.226 милиони нормални метри кубни природен гас, 435.707 тони јаглен и 92.829 тони нафтени продукти.

Во септември потрошени 528.695 мегаватчасови електрична енергија

еМагазин - 25.11.2021

Во септември 2021 година се потрошени вкупно 528..695 мегаватчасови електрична енергија, 37.226 милиони нормални метри кубни природен гас, 435.707 тони јаглен и 92.829 тони нафтени продукти.

Во септември потрошени 528 695 мегаватчасови електрична енергија

ТВ21 - 25.11.2021

Во септември 2021 година се потрошени вкупно 528 695 мегаватчасови електрична енергија, 37.226 милиони нормални метри кубни природен гас, 435 707 тони јаглен и 92 829 тони нафтени продукти.

Во септември потрошени 528.695 мегаватчасови електрична енергија

24Инфо - 25.11.2021

Во септември 2021 година се потрошени вкупно 528 695 мегаватчасови електрична енергија, 37.226 милиони нормални метри кубни природен гас, 435 707 тони јаглен и 92 829 тони нафтени продукти.

Во септември потрошени 528.695 мегаватчасови електрична енергија

Нетпрес - 25.11.2021

Во септември 2021 година се потрошени вкупно 528 695 мегаватчасови електрична енергија, 37.226 милиони нормални метри кубни природен гас, 435 707 тони јаглен и 92 829 тони нафтени продукти.

Во септември потрошени 528 695 мегаватчасови електрична енергија

4NEWS - 25.11.2021

Во септември 2021 година се потрошени вкупно 528 695 мегаватчасови електрична енергија, 37.226 милиони нормални метри кубни природен гас, 435 707 тони јаглен и 92 829 тони нафтени продукти.

Во септември потрошени 528 695 мегаватчасови електрична енергија

Сител - 25.11.2021

Во септември 2021 година се потрошени вкупно 528.695 мегаватчасови електрична енергија, 37.226 милиони нормални метри кубни природен гас, 435 707 тони јаглен и 92 829 тони нафтени продукти.

87,9 ОД ПОТРОШЕНАТА СТРУЈА Е ОД ДОМАШНО ПРОИЗВОДСТВО Термоелектраните потрошиле 96,6 отсто од ископаниот јаглен

+инфо - 25.11.2021

Бруто-домашното производство на електрична енергија учествува со 87,9 отсто во бруто-домашната потрошувачка на електрична енергија, Во септември 2021 година се потрошени вкупно 528. 695 мегаватчасови електрична енергија, објави Државниот завод за ...

Во септември потрошени 528 695 мегаватчасови електрична енергија

Бизнис Вести - 25.11.2021

Скопје, 25 ноември 2021 (МИА) – Во септември 2021 година се потрошени вкупно 528 695 мегаватчасови електрична енергија, 37.226 милиони нормални метри кубни природен гас, 435 707 тони јаглен и 92 829 тони нафтени продукти.

Во септември потрошени 528.695 мегаватчасови електрична енергија

Frontline - 25.11.2021

Во септември 2021 година се потрошени вкупно 528.695 мегаватчасови електрична енергија, 37.226 милиони нормални метри кубни природен гас, 435.707 тони јаглен и 92 829 тони нафтени продукти.

Во септември потрошени 528 695 мегаватчасови електрична енергија

Опсервер - 25.11.2021

ript> – Во септември 2021 година се потрошени вкупно 528 695 мегаватчасови електрична енергија, 37.226 милиони нормални метри кубни природен гас, 435 707 тони јаглен и 92 829 тони нафтени продукти.

Во септември потрошени 528 695 мегаватчасови електрична енергија

MakPress - 25.11.2021

Во септември 2021 година се потрошени вкупно 528 695 мегаватчасови електрична енергија, 37.226 милиони нормални метри кубни природен гас, 435 707 тони јаглен и 92 829 тони нафтени продукти.

Во септември потрошени 528 695 мегаватчасови електрична енергија

Бриф - 25.11.2021

Во септември 2021 година се потрошени вкупно 528 695 мегаватчасови електрична енергија, 37.226 милиони нормални метри кубни природен гас, 435 707 тони јаглен и 92 829 тони нафтени продукти.

Во септември биле потрошени 528.695 мегаватчасови електрична енергија

Република - 25.11.2021

Во септември 2021 година се потрошени вкупно 528.695 мегаватчасови електрична енергија, 37.226 милиони нормални метри кубни природен гас, 435.707 тони јаглен и 92.829 тони нафтени продукти.

Албанија увезе струја за 213 милиони евра

PressingTV - 22.11.2021

Увозот на електрична енергија во Албанија годинава достигна рекордна вредност, највисока досега во историјата на државата, за што од јануари до ноември се потрошени 213 милиони евра, наведува во анализата весникот „Монитор“.