TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Инвеститорите ќе ја почекаат одлуката за намалување на данокот на увоз

Сител - 19.11.2019

Странските инвеститори на вчерашната средба во Владата не добиле конкретен одговор од премиерот Зоран Заев и економските министри во врска со барањето да се намали данокот на увоз на одредени производи.

Питер: Треба да ги убедиме Австријците да купуваат и други македонски производи освен ајвар

+инфо - 19.11.2019

Податоците во трговската размена посебно македонскиот извоз се на релативно ниско ниво, но глобално соработката ја оцени како многу добра. Премиерот и економскиот тим на владата вчера побарале дополнително време за спроведување на длабинска анализа ...

Странските инвеститори не добија конкретен одговор од Влада за намалување на данокот на увоз

Press24 - 19.11.2019

Странските инвеститори на вчерашната средба во Владата не добиле конкретен одговор од премиерот Зоран Заев и економските министри во врска со барањето да се намали данокот на увоз на одредени производи.

Инвеститорите ќе ја почекаат одлуката за намалување на данокот на увоз

Вечер Прес - 19.11.2019

Странските инвеститори на вчерашната средба во Владата не добиле конкретен одговор од премиерот Зоран Заев и економските министри во врска со барањето да се намали данокот на увоз на одредени производи.

Инвеститорите ќе ја почекаат одлуката за намалување на данокот на увоз

ММС - 19.11.2019

Странските инвеститори на вчерашната средба во Владата не добиле конкретен одговор од премиерот Зоран Заев и економските министри во врска со барањето да се намали данокот на увоз на одредени производи.

Инвеститорите ќе ја почекаат одлуката за намалување на данокот на увоз

Опсервер - 19.11.2019

Странските инвеститори на вчерашната средба во Владата не добиле конкретен одговор од премиерот Зоран Заев и економските министри во врска со барањето да се намали данокот на увоз на одредени производи.

Странските инвеститори не добија конкретен одговор од Влада за намалување на данокот на увоз

Курир - 19.11.2019

Странските инвеститори на вчерашната средба во Владата не добиле конкретен одговор од премиерот Зоран Заев и економските министри во врска со барањето да се намали данокот на увоз на одредени производи.

Инвеститорите ќе ја почекаат одлуката за намалување на данокот на увоз

Слободен Печат - 19.11.2019

Како компании од зоните дадовме неколку предлози кои сметаме дека ќе не доведат до вин – вин ситуација, со придобивки за двете страни. Странските инвеститори на вчерашната средба во Владата не добиле конкретен одговор од премиерот Зоран Заев и ...

Странските инвеститори не добиле конкретен одговор од Владата за намалување на данокот на увоз

MakPress - 19.11.2019

Странските инвеститори на вчерашната средба во Владата не добиле конкретен одговор од премиерот Зоран Заев и економските министри во врска со барањето да се намали данокот на увоз на одредени производи.

Инвеститорите ќе ја почекаат одлуката за намалување на данокот на увоз

Скопје инфо - 19.11.2019

Странските инвеститори на вчерашната средба во Владата не добиле конкретен одговор од премиерот Зоран Заев и економските министри во врска со барањето да се намали данокот на увоз на одредени производи.