TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Откријте кој е „новиот крал“ на кафеаната!

Фактор - 17.05.2018

Прилепска Пиварница ја стартуваше кампањата за Крали Марко со интересна приказна во која се открива кој е „новиот крал“ на кафеаната. Уживањето, боемството и целиот кафеански амбиент е надополнет со звуците на македонскиот шлагер „Кога пејам, кога ...

Имаме „нов крал“ на кафеаната? Откријте сами!

Факултети - 17.05.2018

Новата реклама за Крали Марко е интересна приказна во амбиент кој совршено одговара на боемскиот сензибилитет и кафеанска атмосфера предводена од „новиот крал“. Со оваа кампања Прилепска Пиварница повторно потврдува дека Крали Марко е пиво за ...

Основците рецитираа и цртаа во спомен на опеаниот јунак Крали Марко

Вечер - 17.05.2018

Стотина ученици од двете основни прилепски училишта „Блаже Конески“ и „Рампо Левката“, денеска подготвија приредба посветена на јунакот опеан во многу народни песни, којшто живеел во тврдина на калето што се издигнува над Прилеп, а го носи неговото ...

Откријте кој е „новиот крал“ на кафеаната!

Кајгана - 17.05.2018

Прилепска Пиварница ја стартуваше кампањата за Крали Марко со интересна приказна во која се открива кој е „новиот крал“ на кафеаната. Уживањето, боемството и целиот кафеански амбиент е надополнет со звуците на македонскиот шлагер „Кога пејам, кога ...

Имаме „нов крал“ на кафеаната? Откријте сами!

Црнобело - 17.05.2018

Новата реклама за Крали Марко е интересна приказна во амбиент кој совршено одговара на боемскиот сензибилитет и кафеанска атмосфера предводена од „новиот крал“. Со оваа кампања Прилепска Пиварница повторно потврдува дека Крали Марко е пиво за ...

Откријте кој е „новиот крал“ на кафеаната!

Точка - 18.05.2018

Прилепска Пиварница ја стартуваше кампањата за Крали Марко со интересна приказна во која се открива кој е „новиот крал“ на кафеаната. Уживањето, боемството и целиот кафеански амбиент е надополнет со звуците на македонскиот шлагер „Кога пејам, кога ...

Имаме „нов крал“ на кафеаната? Откријте сами!

Friday.mk - 17.05.2018

Новата реклама за Крали Марко е интересна приказна во амбиент кој совршено одговара на боемскиот сензибилитет и кафеанска атмосфера предводена од „новиот крал“. Со оваа кампања Прилепска Пиварница повторно потврдува дека Крали Марко е пиво за ...

Новата кампања за „Крали Марко“ открива кој е новиот крал на кафеани

Сакам да кажам - 18.05.2018

„Прилепска пиварница“ стартуваше нова кампања за пивото „Крали Марко“, која открива кој е „новиот крал на кафеани“. Уживањето, боемството и целиот кафеански амбиент се надополнети со звуците на шлагерот „Кога пеам, кога љубам“ во изведба на Диме ...

Имаме „нов крал“ на кафеаната? Откријте сами!

Скопје инфо - 17.05.2018

Новата реклама за Крали Марко е интересна приказна во амбиент кој совршено одговара на боемскиот сензибилитет и кафеанска атмосфера предводена од „новиот крал“. Со оваа кампања Прилепска Пиварница повторно потврдува дека Крали Марко е пиво за ...