TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Научниците велат дека има причина зошто треба да престанеме да ги разгалуваме децата

ТВ21 - 29.09.2023

НЕКОИ родители нервозно трчаат по своите деца во паркот. Тие се загрижени дека таа може да се лизне и да падне. Но, дозволувањето на децата да преземаат ризици додека играат може да има позитивен ефект, покажува една студија.

Научниците велат дека има причина зошто треба да престанеме да ги разгалуваме децата

Zoom - 29.09.2023

реклама НЕКОИ родители нервозно трчаат по своите деца во паркот. Тие се загрижени дека таа може да се лизне и да падне. Но, дозволувањето на децата да преземаат ризици додека играат може да има позитивен ефект, покажува една студија.