TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Фајненс тинк“: Субвенционирањето на струја и замрзнувањето на цените треба да привршува

Слободен Печат - 27.02.2024

Дали владините мерки за справување со кризата со цените на храната и енергијата ги заштитија граѓаните? Ова е прашањето на кое опдговор во својата анализа побара Институт за економски истражувања и политики „Фајненс тинк“ Мерките што ги спроведуваше ...

„Фајнанс тинк“: Кој најмногу искористи од владините антикризни мерки

Независен - 27.02.2024

Досегашните три пакети мерки во вредност од над 1,4 милијарди евра со кои Владата се справуваше со енергетската и со ценовната криза во земјава, во одреден дел влијаеле позитивно врз доходот на домаќинствата, но на почетокот, кога повеќето од ...

„Фајнeнс тинк“: Кој најмногу искористи од владините антикризни мерки

Телма - 27.02.2024

„Досегашните три пакети мерки во вредност од над 1,4 милијарди евра со кои Владата се справуваше со енергетската и со ценовната криза во земјава, во одреден дел влијаеле позитивно врз доходот на домаќинствата, но на почетокот, кога повеќето од ...