TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се трага по 19-годишно момче, не се вратило дома три дена

МКД - 07.12.2017

Вечра, 6 декември, во полициското одделение-Петровец С.С.(53) пријавил дека на 4 декември околу 11.30 часот од домот во непознат правец се оддалечил неговиот 19-годишен син М.С. Полицијата превзема мерки за пронаоѓање на момчето.

Три дена е исчезнато младо момче од Скопје

Press24 - 07.12.2017

Во Полициското одделение Петровец вчера се јавил 53-годишниот С.С. кој пријавил дека на 04 месецов исчезнал неговиот син. Полицијата информира дека околу 11 часот и 30 минутиод домот во непознат правец се оддалечил 19-годишниот М.С.

Исчезна 19 годишно момче од скопско

Курир - 07.12.2017

Педесет и три годишниот С.С. вчера во Полициското одделение Петровец пријавил дека на 4-ти месецов исчезнал неговиот 19 годишен син М.С. Според пријавата момчето околу 11:30 часот од домот се одалечило во непознат правец.

Се трага по две скопјанки

МКД - 06.12.2017

Во два одвоени случаи во скопската полиција се пријавени исчезнувањата на две скопјанки. Во 12 часот во полицијата П.Т.(53) пријавил дека истиот ден околу 6 часот од домот во непознат правец се оддалечила неговата сопруга С.Т.(52).

Исчезнато младо 19 годишно момче – пред три дена излегол од дома

Локално - 07.12.2017

Вчера во Полициското одделение на с. Петровец се јавил 53-годишниот С.С. кој пријавил дека на 04 овој месец исчезнал неговиот син. Полицијата информира дека околу 11.30 часот од домот во непознат правец се оддалечил 19-годишниот М.С.

Исчезна 19 годишно момче од скопско

Скопје инфо - 07.12.2017

Педесет и три годишниот С.С. вчера во Полициското одделение Петровец пријавил дека на 4-ти месецов исчезнал неговиот 19 годишен син М.С. Според пријавата момчето околу 11:30 часот од домот се одалечило во непознат правец.

Семејство моли за помош - исчезна жена во Скопје

Сител - 06.12.2017

Семејство моли за помош, исчезна 80-годишна жена од Скопје. Како што информира МВР, На 5.12.2017 година во 9:30 часот во Полициската станица Чаир, К.Б. (38) од Визбегово пријавил дека истиот ден околу 6.00 часот од домот во непознат правец се ...

Исчезна 19 годишно момче од скопско

Нетпрес - 07.12.2017

Педесет и три годишниот С.С. вчера во Полициското одделение Петровец пријавил дека на 4-ти месецов исчезнал неговиот 19 годишен син М.С. Според пријавата момчето околу 11:30 часот од домот се одалечило во непознат правец.

Полицијата на нозе: Исчезна уште една скопјанка

Press24 - 06.12.2017

Исчезната старица од Бутел. Полицијата извести дека вчера во 9 часот и 30 минути во Полициската станица Чаир, 38- годишниот К.Б од Визбегово пријавил дека истиот ден околу 06.00 часот од домот во непознат правец се одалечила неговата мајка 80- ...

Исчезна 19 годишно момче од скопско

Вечер - 07.12.2017

Педесет и три годишниот С.С. вчера во Полициското одделение Петровец пријавил дека на 4-ти месецов исчезнал неговиот 19 годишен син М.С. Според пријавата момчето околу 11:30 часот од домот се одалечило во непознат правец.

Исчезна уште една скопјанка

Скопје инфо - 06.12.2017

Исчезната старица од Бутел.Полицијата извести дека вчера во 9 часот и 30 минути во Полициската станица Чаир, 38- годишниот К.Б од Визбегово пријавил дека истиот ден околу 06.00 часот од домот во непознат правец се одалечила неговата мајка 80- ...

Исчезна 19 годишно момче од скопско

Скопје24 - 07.12.2017

Педесет и три годишниот С.С. вчера во Полициското одделение Петровец пријавил дека на 4-ти месецов исчезнал неговиот 19 годишен син М.С. Според пријавата момчето околу 11:30 часот од домот се одалечило во непознат правец.

Полицијата на нозе: Исчезна уште една скопјанка

Скопје24 - 06.12.2017

Исчезната старица од Бутел. Полицијата извести дека вчера во 9 часот и 30 минути во Полициската станица Чаир, 38- годишниот К.Б од Визбегово пријавил дека истиот ден околу 06.00 часот од домот во непознат правец се одалечила неговата мајка 80- ...

Исчезна 19 годишно момче од скопско

Точка - 07.12.2017

53-годишниот С.С. вчера во Полициското одделение Петровец пријавил дека на 4-ти месецов исчезнал неговиот 19 годишен син М.С. Според пријавата момчето околу 11:30 часот од домот се одалечило во непознат правец.

Исчезна уште една скопјанка

Курир - 06.12.2017

Исчезна уште една скопјанка. Полицијата извести дека вчера во 9 часот и 30 минути во Полициската станица Чаир, 38- годишниот К.Б од Визбегово пријавил дека истиот ден околу 06.00 часот од домот во непознат правец се одалечила неговата мајка 80- ...

Исчезна 19 годишно момче од скопско

БркајРабота - 07.12.2017

Педесет и три годишниот С.С. вчера во Полициското одделение Петровец пријавил дека на 4-ти месецов исчезнал неговиот 19 годишен син М.С. Според пријавата момчето околу 11:30 часот од домот се одалечило во непознат правец.

Исчезна уште една скопјанка

Нетпрес - 06.12.2017

Полицијата извести дека вчера во 9 часот и 30 минути во Полициската станица Чаир, 38- годишниот К.Б од Визбегово пријавил дека истиот ден околу 06.00 часот од домот во непознат правец се одалечила неговата мајка 80- годишна В.Т.

Три дена не се вратило дома, полицијата трага по 19-годишно момче

Сител - 07.12.2017

Педесет и три годишниот С.С. вчера во Полициското одделение Петровец пријавил дека на 4-ти месецов исчезнал неговиот 19 годишен син М.С. Според пријавата момчето околу 11:30 часот од домот се одалечило во непознат правец.

Исчезна уште една скопјанка

Точка - 06.12.2017

Полицијата извести дека вчера во 9 часот и 30 минути во Полициската станица Чаир, 38- годишниот К.Б од Визбегово пријавил дека истиот ден околу 06.00 часот од домот во непознат правец се одалечила неговата мајка 80- годишна В.Т.

Три дена не се вратило дома, полицијата трага по 19-годишно момче

МК News - 07.12.2017

Педесет и три годишниот С.С. вчера во Полициското одделение Петровец пријавил дека на 4-ти месецов исчезнал неговиот 19 годишен син М.С. Според пријавата момчето околу 11:30 часот од домот се одалечило во непознат правец.

Исчезна уште една скопјанка

БркајРабота - 06.12.2017

Исчезна уште една скопјанка. Полицијата извести дека вчера во 9 часот и 30 минути во Полициската станица Чаир, 38- годишниот К.Б од Визбегово пријавил дека истиот ден околу 06.00 часот од домот во непознат правец се одалечила неговата мајка 80- ...