TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Месечен хороскоп за октомври 2023 година

Факултети - 01.10.2023

Овен Во октомври овенот ќе стане креативен не само во работата, туку и во личниот живот. Искористете ја целосно оваа способност и не плашете се да направите големи промени. Започнете со долго планираното реновирање или променете го стилот на ...

Месечен Хороскоп (октомври 2023)

Порта - 30.09.2023

ОВЕН Овој месец ќе морате помалку да се посветите на себеси и повеќе на тоа како се однесувате и што правите за другите. Можеби ќе имате поголемо позитивно влијание врз нив ако внимавате на вашите зборови и дејствија.