TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изложба на академскиот уметник Зоран Арсовски – Бабата во Књажевац

А1 On - 11.09.2019

Академскиот ликовен уметник Зоран Арсовски – Бабата денеска ќе ја реализира својата самостојна изложба во „Големата уметничка галерија во домот” во Књажевац, Србија и истата ќе биде отворена наредните две недели.

Изложба на академскиот уметник Зоран Арсовски – Бабата во Књажевац

Опсервер - 11.09.2019

Академскиот ликовен уметник Зоран Арсовски – Бабата денеска ќе ја реализира својата самостојна изложба во „Големата уметничка галерија во домот” во Књажевац, Србија и истата ќе биде отворена наредните две недели.

Изложба на академскиот уметник Зоран Арсовски – Бабата во Књажевац

Вечер - 11.09.2019

Академскиот ликовен уметник Зоран Арсовски – Бабата денеска ќе ја реализира својата самостојна изложба во „Големата уметничка галерија во домот” во Књажевац, Србија и истата ќе биде отворена наредните две недели.

Изложба на академскиот уметник Зоран Арсовски – Бабата во Књажевац

MakPress - 11.09.2019

Академскиот ликовен уметник Зоран Арсовски – Бабата денеска ќе ја реализира својата самостојна изложба во „Големата уметничка галерија во домот” во Књажевац, Србија и истата ќе биде отворена наредните две недели.