TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

МАТТО бара субвенции за инвеститорите во земјоделството

А1 On - 14.03.2018

Владата да донесе програма за поддршка на инвеститори во земјоделството, да обезбеди субвенции за малите и средните претпријатија за период од 49 години, давајќи им под концесија земјоделското земјиште од 5.000 – 10.000 метри квадратни за изградба ...

МАТТО бара субвенции за инвеститорите во земјоделството

Канал5 - 14.03.2018

Владата да донесе програма за поддршка на инвеститори во земјоделството, да обезбеди субвенции за малите и средните претпријатија за период од 49 години, давајќи им под концесија земјоделското земјиште од 5.000 - 10.000 метри квадратни за изградба ...

МАТТО бара субвенции за инвеститорите во земјоделството

+инфо - 14.03.2018

Членките на МАТТО денеска треба да имаат средба со премиерот Зоран Заев на која ќе стане збор за овие, но и за други предлози во насока на подобрување на деловната клима. Владата да донесе програма за поддршка на инвеститори во земјоделството, да ...