TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Љутков: Се обврзувам на многу инвестиции во културата-

Канал5 - 23.06.2024

Се обврзувам на многу инвестиции во културата- со развиена култура ќе имаме посреќно општество. Доаѓам од штиците што живот значат. Доаѓам од сцената каде скоро 2 децении го давам својот максимум знам како размислуваат уметниците, знам што и е ...

Љутков Се обврзувам на многу инвестиции во културата- со развиена култура ќе имаме посреќно општество

Курир - 23.06.2024

Доаѓам од штиците што живот значат. Доаѓам од сцената каде скоро 2 децении го давам својот максимум знам како размислуваат уметниците, знам што и е потребно на културата, рече во своето видео обраќање на Фејсвук кандидатот за министер за култура, ...

Љутков: Се обврзувам на многу инвестиции во културата- со развиена култура ќе имаме посреќно општество

Бизнис Вести - 23.06.2024

СООПШТЕНИЕ – Доаѓам од штиците што живот значат. Доаѓам од сцената каде скоро 2 децении го давам својот максимум знам како размислуваат уметниците, знам што и е потребно на културата. . Извор: ...

Се обврзувам на многу инвестиции во културата, вели Љутков

Независен - 23.06.2024

Доаѓам од штиците што живот значат. Доаѓам од сцената каде скоро 2 децении го давам својот максимум знам како размислуваат уметниците, знам што и е потребно на културата. 7 години министерството за култура беше се само не тоа што треба да биде.

Љутков: Се обврзувам на многу инвестиции, поддршка за македонскиот филм, фестивали, музика

Република - 23.06.2024

Доаѓам од штиците што живот значат. Доаѓам од сцената каде скоро 2 децении го давам својот максимум знам како размислуваат уметниците, знам што и е потребно на културата. 7 години министерството за култура беше се само не тоа што треба да биде.

Се обврзувам на многу инвестиции во културата- со развиена култура ќе имаме посреќно општество

Нетпрес - 23.06.2024

Доаѓам од штиците што живот значат. Доаѓам од сцената каде скоро 2 децении го давам својот максимум знам како размислуваат уметниците, знам што и е потребно на културата, рече во своето видео обраќање на Фејсвук кандидатот за министер за култура, ...

(Видео) Љутков: Се обврзувам на многу инвестиции во културата- со развиена култура ќе имаме посреќно општество

Макфакс - 23.06.2024

Се обврзувам на многу инвестиции во културата- со развиена култура ќе имаме посреќно општество, вели Зоран Љутков – предлог за министер за култура во новата Влада. „Доаѓам од штиците што живот значат.

(Видео) Љутков: Се обврзувам на многу инвестиции во културата- со развиена култура ќе имаме посреќно општество

Опсервер - 23.06.2024

Се обврзувам на многу инвестиции во културата- со развиена култура ќе имаме посреќно општество, вели Зоран Љутков – предлог за министер за култура во новата Влада. „Доаѓам од штиците што живот значат.

Љутков: Се обврзувам на многу инвестиции во културата- со развиена култура ќе имаме посреќно општество

MakPress - 23.06.2024

Доаѓам од штиците што живот значат. Доаѓам од сцената каде скоро 2 децении го давам својот максимум знам како размислуваат уметниците, знам што и е потребно на културата. 7 години министерството за култура беше се само не тоа што треба да биде.