TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пожар во околината на Прешево, горат 50 хектари борова шума

Слободен Печат - 05.08.2022

Општина Прешево прогласи вонредна состојба на територија на селата Рајинци, Црнотинце, Горња и Доња Шошаја поради пожарот што избувна во попладневните часови. Горат 50 хектари борова шума.

Голем пожар во околината на Прешево, вонредна состојба во четири села

360 степени - 05.08.2022

Голем пожар избувна во близина на Прешево, во атарите на селата Црнотинце, Рајинце, Горња и Доња Шушаја. Горат 50 хектари борова шума, а пожарот е видлив и во Куманово. Општина Прешево прогласи вонредна состојба на таа територија.

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово

Слободен Печат - 05.08.2022

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија дека е прогласена вонредна состојба на таа ...

Голем пожар во близина на Прешево, огнот се приближува кон куќите (ВИДЕО)

Канал5 - 05.08.2022

Голем пожар избувна во околината на Прешево, во непосредна близина на автопатот Е-75, меѓу стариот пат Бујановац - Прешево, гори речиси два часа. Противпожарните екипи со часови се борат со пожарот, а хеликоптер чека да се обиде да го изгаси пожарот ...

Пожар избувна во близина на Прешево: Огнената стихија со часови не стивнува/ВИДЕО

Вечер Прес - 05.08.2022

Пожар од големи размери беснее во околината на српскиот град Прешево веќе цели три часа. Противпожарните екипи се на терен, а се прават и обиди пожарот да се изгасне од воздух. Постои закана огнената стихија да уништи зимзелена шума.

Вонредна состојба во Прешево поради пожар, видлив и во Куманово

Локално - 05.08.2022

Општина Прешево во соседна Србија денеска прогласи вонредна состојба на територијата на селата Рајинци, Црнотиште, Горња и Доња Шошаја поради пожарот што избувна во попладневните часови, јавува РТВ Врање.

Голем пожар во околината на Прешево, црн облак од чад се гледа од Куманово

Kumanovo News - 05.08.2022

Голем пожар попладнево избувнал во околината на Прешево, во Република Србија. Според информациите на српските медиуми, гори околу 50 хектари борова шума, во близина на 4 села, поради што е прогласена вонредна состојба на таа територија.

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово – нема опасност по населението

Курир - 05.08.2022

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија дека е прогласена вонредна состојба на таа ...

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово

ТВ21 - 05.08.2022

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија дека е прогласена вонредна состојба на таа ...

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово

4NEWS - 05.08.2022

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија дека е прогласена вонредна состојба на таа ...

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово

Бриф - 05.08.2022

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово.Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија дека е прогласена вонредна состојба на таа територија.

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово

Lider - 05.08.2022

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија дека е прогласена вонредна состојба на таа ...

Пожар во Прешево видлив и во Куманово, опожарени 50 хектари борова шума

Н.Македонија - 05.08.2022

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Тие јавија дека е прогласена вонредна состојба на таа територија.

(ВИДЕО) Голем пожар во близина на Прешево, населението во страв од ширење на огнот

Press24 - 05.08.2022

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија дека е прогласена вонредна состојба на таа ...

СЕ ГЛЕДА И ВО КУМАНОВО Гори во Прешево

+инфо - 05.08.2022

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија дека е прогласена вонредна состојба на таа ...

Пожарот во Прешево се гледа и од Куманово

24Инфо - 05.08.2022

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија дека е прогласена вонредна состојба на таа ...

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово

Фокус - 05.08.2022

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија дека е прогласена вонредна состојба на таа ...

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово

Алсат-М - 05.08.2022

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија дека е прогласена вонредна состојба на таа ...

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово

Во Центар - 05.08.2022

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија дека е прогласена вонредна состојба на таа ...

Голем пожар во околината на Прешево, вонредна состојба во четири села

Либертас - 05.08.2022

олем пожар избувна во близина на Прешево, во атарите на селата Црнотинце, Рајинце, Горња и Доња Шушаја. Горат 50 хектари борова шума, а пожарот е видлив и во Куманово. Општина Прешево прогласи вонредна состојба на таа територија.

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово

Либертас - 05.08.2022

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија дека е прогласена вонредна состојба на таа ...

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово, прогласена вонредна состојба

МКД - 05.08.2022

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Опожарени се 50 хектари борова шума и прогласена е вонредна состојба на таа територија, пишуваат српските медиуми Во гаснењето на пожарот учествуваат ...

Голем пожар во близина на Прешево, се гледа и од Куманово

Република - 05.08.2022

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија дека е прогласена вонредна состојба на таа ...

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово

Вечер Прес - 06.08.2022

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија дека е прогласена вонредна состојба на таа ...

Пожар во околината на Прешево, горат 50 хектари борова шума

MakPress - 06.08.2022

Општина Прешево прогласи вонредна состојба на територија на селата Рајинци, Црнотинце, Горња и Доња Шошаја поради пожарот што избувна во попладневните часови. Горат 50 хектари борова шума.

Пожарот во Прешево видлив и во Куманово

MakPress - 06.08.2022

Пожарот што попладнево избувна во околината на Прешево во соседна Србија е видлив и во Куманово. Според пишувањата на српските медиуми, опожарени се 50 хектари борова шума. Српските медиуми јавија дека е прогласена вонредна состојба на таа ...