TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Али Хамнеи: Пропаганда за закана од коронавирусот се обиде да одврати Иранци од гласање

Опсервер - 23.02.2020

– Врховниот лидер на Иран, ајатолахот Али Хаменеи, денеска ја обвини непријателската пропаганда дека со преувеличување на заканата од коронавирусот се обиделе да одвратат луѓе од гласање на парламентарните избори во Иран.

На изборите во Иран водат сојузниците на Револуционерната гарда

МКД - 22.02.2020

Листата на кандидати поврзани со Иранската револуционерна гарда води на парламентарните избори, објави денес новинската агенција Фарс. Броењето на гласовите од вчерашните парламентарни избори почна утрово, а сојузниците на врховниот лидер, ...

Конзервативците водат на изборите во Иран, Рохани го очекува изборен дебакл

Канал5 - 22.02.2020

Консервативците и противниците на претседателот Хасан Рохани водат на денешните парламентарни избори во Иран, покажаа прелиминарните резултати. Силното раководство на конзервативната струја е особено евидентно во Техеран, кој води важна политичка ...

Сојузниците на Али Хамнеи водат на изборите во Иран

А1 On - 22.02.2020

Кандидатската листа поврзана со иранската Револуционерна гарда води на парламентарните избори во земјата, објавија денеска иранските медиуми. Пребројувањето на гласовите од вчерашните парламентарни избори почна утрово, а сојузниците на врховниот ...

Иранците не очекуваат ништо од изборите

Deutsche Welle - 21.02.2020

Од парламентарните избори во Иран граѓаните не очекуваат многу. Според едно истражување, избирачите се толку разочарани, што дури 75% од нив нема да излезат на гласање. За 290 места во иранскиот парламент се тркаат повеќе од 7000 кандидати.

Сојузниците на Али Хамнеи водат на изборите во Иран

Опсервер - 22.02.2020

– Кандидатската листа поврзана со иранската Револуционерна гарда води на парламентарните избори во земјата, објавија денеска иранските медиуми. Пребројувањето на гласовите од вчерашните парламентарни избори почна утрово, а сојузниците на врховниот ...

Сојузниците на Али Хамнеи водат на изборите во Иран

24Инфо - 22.02.2020

Кандидатската листа поврзана со иранската Револуционерна гарда води на парламентарните избори во земјата, објавија денеска иранските медиуми. Пребројувањето на гласовите од вчерашните парламентарни избори почна утрово, а сојузниците на врховниот ...

Сојузниците на Али Хамнеи водат на изборите во Иран

Нетпрес - 22.02.2020

Кандидатската листа поврзана со иранската Револуционерна гарда води на парламентарните избори во земјата, објавија денеска иранските медиуми. Пребројувањето на гласовите од вчерашните парламентарни избори почна утрово, а сојузниците на врховниот ...

Сојузниците на Али Хамнеи водат на изборите во Иран

Сител - 22.02.2020

Кандидатската листа поврзана со иранската Револуционерна гарда води на парламентарните избори во земјата, објавија денеска иранските медиуми. Пребројувањето на гласовите од вчерашните парламентарни избори почна утрово, а сојузниците на врховниот ...

Сојузниците на Али Хамнеи водат на изборите во Иран

MakPress - 22.02.2020

Кандидатската листа поврзана со иранската Револуционерна гарда води на парламентарните избори во земјата, објавија денеска иранските медиуми. Пребројувањето на гласовите од вчерашните парламентарни избори почна утрово, а сојузниците на врховниот ...

Избори во Иран: Водат сојузниците на Револуционерната гарда

Слободен Печат - 22.02.2020

Пребројувањето на гласовите од вчерашните парламентарни избори почна утрово, а сојузниците на врховниот лидер, ајатолах Али Хамнеи имаат шанси за убедлива победа. Кандидатската листа поврзана со иранската Револуционерна гарда води на парламентарните ...

Сојузниците на Али Хамнеи водат на изборите во Иран

Вечер - 22.02.2020

Кандидатската листа поврзана со иранската Револуционерна гарда води на парламентарните избори во земјата, објавија денеска иранските медиуми. Пребројувањето на гласовите од вчерашните парламентарни избори почна утрово, а сојузниците на врховниот ...

Али Хамнеи: Пропаганда за закана од коронавирусот се обиде да одврати Иранци од гласање

А1 On - 23.02.2020

Врховниот лидер на Иран, ајатолахот Али Хаменеи, денеска ја обвини непријателската пропаганда дека со преувеличување на заканата од коронавирусот се обиделе да одвратат луѓе од гласање на парламентарните избори во Иран.

Али Хамнеи: Пропаганда за закана од коронавирусот се обиде да одврати Иранци од гласање

MakPress - 23.02.2020

Врховниот лидер на Иран, ајатолахот Али Хаменеи, денеска ја обвини непријателската пропаганда дека со преувеличување на заканата од коронавирусот се обиделе да одвратат луѓе од гласање на парламентарните избори во Иран.

Али Хамнеи: Пропаганда за закана од коронавирусот се обиде да одврати Иранци од гласање

Либертас - 23.02.2020

– Врховниот лидер на Иран, ајатолахот Али Хаменеи, денеска ја обвини непријателската пропаганда дека со преувеличување на заканата од коронавирусот се обиделе да одвратат луѓе од гласање на парламентарните избори во Иран.

Пропаганда за закана од коронавирусот се обиде да одврати Иранци од гласање

CivilMedia - 23.02.2020

Врховниот лидер на Иран, ајатолахот Али Хаменеи, денеска ја обвини непријателската пропаганда дека со преувеличување на заканата од коронавирусот се обиделе да одвратат луѓе од гласање на парламентарните избори во Иран.

Али Хамнеи: Пропаганда за закана од коронавирусот се обиде да одврати Иранци од гласање

Нетпрес - 23.02.2020

Врховниот лидер на Иран, ајатолахот Али Хаменеи, денеска ја обвини непријателската пропаганда дека со преувеличување на заканата од коронавирусот се обиделе да одвратат луѓе од гласање на парламентарните избори во Иран.

Али Хамнеи: Пропаганда за закана од коронавирусот се обиде да одврати Иранци од гласање

+инфо - 23.02.2020

Врховниот лидер на Иран, ајатолахот Али Хамнеи, денеска ја обвини непријателската пропаганда дека со преувеличување на заканата од коронавирусот се обиделе да одвратат луѓе од гласање на парламентарните избори во Иран.

Али Хамнеи: Пропаганда за закана од коронавирусот се обиде да одврати Иранци од гласање

Сител - 23.02.2020

Врховниот лидер на Иран, ајатолахот Али Хаменеи, денеска ја обвини непријателската пропаганда дека со преувеличување на заканата од коронавирусот се обиделе да одвратат луѓе од гласање на парламентарните избори во Иран.