TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Уличниот дефект на улица Симеон Кавракиров 18 е саниран

Фактор - 11.07.2019

Уличниот дефект на улица Симеон Кавракиров 18 е саниран. Водоснабдувањето е нормализирано на 11.07.2019г. во 18:30 ...

Уште еден прекин на водоснабдувањето во Скопје

Фактор - 11.07.2019

На ден 12.07.2019г.поради уличендефект Ф 150м.м. на Бул. Србија бб со прекинато водоснабдување ке бидат дел од корисниците на Бул. Србија на потег од кружниот тек кај Цементар до сервис Скендеровски .

Дел од Кисела Вода утре без вода

Курир - 11.07.2019

Од ЈП Водовод и канализација е добиено известување дека и на ден 12.07.2019 г. заради дефект на водоводна цевка со пречник 150mm на Бул. „Србија“ бб, (инаку, водата е затворена на 11.07.2019 во 15:30 часот) па, без водоснабдување ќе бидат дел од ...

Наполнете шишиња навреме: Една скопска улица утре без вода

Press24 - 11.07.2019

Без водоснабдување утре од 10 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата „Мирослав Крлежа“ на потегот од бул. „Партизански одреди“ до ул.„Орце Николов“ во Општината Центар.

Утре прекин на водоснабдувањето на неколку улици

Фактор - 11.07.2019

На ден 12.07.2019г.поради уличен дефект Ф 400м.м. на улица Мирослав Крлежа 60 со прекинато водоснабдување ке бидат дел од корисниците на улицата Мирослав Крлежа на потег од Бул. Партизански Одреди до Орце Николов од 10:00 часот до завршување на ...

Студеничани денеска без вода

Канал5 - 11.07.2019

Корисниците од Студеничани денеска од 10:00 часот ќе останат без вода, информираат од ЈП Водовод и канализација. Прекинатото водоснабдување, како што соопштуваат од претпријатието, е поради уличен дефект Ф 3"м.м.

Без вода дел од жителите на Аеродром

МКД - 11.07.2019

Денеска поради уличен дефект Ф 100 мм на улицата „Симеон Кавракиров“ 18 прекинато водоснабдување имаат дел од корисниците на таа улица. Прекинот ќе трае до завршување на интервенцијата, соопшти ЈП „Водовод и канализација-Скопје“.

Дефектот во Студеничани е саниран

Фактор - 12.09.2019

Уличниот дефект на улица ул.1 бр.117 пред општината во Студеничани. е саниран. Водоснабдувањето е нормализирано на 22.10.2019г. во 16:25 ...

Дел од Студеничани без вода за пиење

Фактор - 11.07.2019

Поради уличен дефект Ф 3“м.м. на улица 1 бр.152 Студеничани со прекинато водоснабдување ке бидат корисниците од Студеничани од 10:00 часот до завршување на ...

Прекин во водоснабдувањето на ул. Симеон Кавракиров

Фактор - 11.07.2019

Јавното претпријатие Водовод и канализација ги известува граѓаните дека поради уличен дефект Ф100м.м.на улица Симеон Кавракиров 18 со прекинато водоснабдување ке бидат дел од корисниците на улица Симеон Кавракиров од 07:50часот до завршување на ...

Водоводниот дефект на улица Бертланд Расел 62 е завршен

Фактор - 10.07.2019

Водоводниот дефект на улица Бертланд Расел 62 е завршен. Водоснабдувањето е нормализирано на 10.07.2019г. во 17:50 ...

Водоснабдувањето во Пинтија е нормализирано

Фактор - 10.07.2019

Водоводниот приклучок од ф-80мм на ул.1513 Пинтија е завршен. Водоснабдувањето е нормализирано на 10.07.2019г. во 13:30 ...

Без вода корисниците на булевар Србија

Макфакс - 12.07.2019

Од ЈП Водовод и канализација информираат дека заради дефект на водоводна цевка со пречник 150mm на Бул. „Србија“ бб, (инаку, водата е затворена на 11.07.2019 во 15:30 часот), без водоснабдување ќе бидат дел од корисниците на Бул.

Една скопска улица утре без вода

Скопје инфо - 11.07.2019

Без водоснабдување утре од 10 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата „Мирослав Крлежа“ на потегот од бул. „Партизански одреди“ до ул.„Орце Николов“ во Општината Центар.

Без вода корисниците на Булевар „Србија“

24Инфо - 12.07.2019

Од ЈП Водовод и канализација информираат дека заради дефект на водоводна цевка со пречник 150mm на Бул. „Србија“ бб, (инаку, водата е затворена на 11.07.2019 во 15:30 часот), без водоснабдување ќе бидат дел од корисниците на Бул.

Делови од Општина Центар утре без вода

MakPress - 11.07.2019

Без водоснабдување утре од 10 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата „Мирослав Крлежа“ на потегот од бул.„Партизански одреди“ до ул.„Орце Николов“ во Општината Центар.

Без вода корисниците на булевар Србија

Centar - 12.07.2019

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради дефект на водоводна цевка со пречник 150mm на бул. Србија бб, (инаку, водата е затворена на 11.07.2019 во 15:30 часот), без водоснабдување ќе бидат дел од корисниците на бул.

Без вода утре делови од општина Центар

MTM - 11.07.2019

Без водоснабдување утре од 10 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата „Мирослав Крлежа“ на потегот од бул.„Партизански одреди“ до ул.„Орце Николов“ во Општината Центар.

Една скопска улица утре без вода

Денешен - 11.07.2019

Без водоснабдување утре од 10 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата „Мирослав Крлежа“ на потегот од бул. „Партизански одреди“ до ул.„Орце Николов“ во Општината Центар.