TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Концерт и филм вечерва на „Скопско лето“

Н.Македонија - 11.07.2019

На платото пред Меморијалниот центар на Холокаустот на Евреите во Македонија вечерва во рамки на „Скопско лето“ со почеток во 20:30 часот концерт ќе одржи шпанскиот состав „Стринг оф Леона&Серена“.

„Скопско лето“: Концерт на „Strings Liona & Serena“ и проекција на филмот „Убивајќи го Бога“

Република - 11.07.2019

Во рамките на „Скопско лето“ денеска, (11.07.2019, четврток), ќе се одржи концерт на „ STRING OF LEONA & SERENA “ – Шпанија, со почеток во 20 : 30 часот на платото пред Меморијалниот центар на Холокаустот на Евреите во Македонија.

Утре на Скопско лето

Канал5 - 10.07.2019

Утре со почеток од 20 -30 часот ќе се одржи концерт на „STRING OF LEONA & SERENA" – Шпанија, на платото пред Меморијалниот центар на Холокаустот на Евреите во Македонија. Во случај на невреме, концертот ќе биде префрлен внатре во Меморијалниот ...

Концерт на шпанска сефардска музика на „Скопско лето“

CivilMedia - 09.07.2019

По повод 25-годишнината од воспоставувањето на билатералните односи помеѓу Кралството на Шпанија и Република Северна Македонија, на 11 јули, со почеток од 20 и 30 часот, ќе се одржи концерт на шпанската сефардска музика од „Liona & Serena Strings“.

Скопско лето: Концерт на “String of Leona & Serena” од Шпанија

Вечер - 10.07.2019

На платото пред Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија вечерва (11 јули) во 20:30 часот, во соработка со Амбасадата на Шпанија, концерт ќе одржи “STRING OF LEONA & SERENA”, музички состав од Шпанија.