TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Tрифун Костовски задоволен од кривичните пријави што ги покрена Народна Банка, вели дека не се плаши

Бриф - 17.10.2020

Трифун Костовски денеска преку соопштение изрази задоворство од покренатите кривични пријави од страна на Народната банка против раководните структрутиури во Еуростандард банка кои ја однеле банката во стечај.

Костовски: Денес добив известување преку медиумите дека се покренати кривични пријави од Народна Банка против високи ...

24Инфо - 17.10.2020

Денес 17 октомври, јас еден од акционерите на Еуростандард Банка добив известување преку медиумите дека се покренати кривични пријави од Народна Банка против високи структури на Еуростандард Банка кои директно учествувале во носење на банката во ...

Костовски- Иницијатор за кривичните е човекот со чисти раце како гласноговорник на Заев

Либертас - 17.10.2020

Откако Народна банка поднесе кривична пријава против поранешни одговорни лица во Еуростандард банка, Трифун Костовски, еден од сопствениците на банката, соопшти до медумите дека не се плаши од ова, туку напротив, е охрабрен да докаже дека стечајот ...

Трифун Костовски: Кривичните пријави се на иницијатива на „човекот со чисти раце“, гласноговорникот во името на Зоран ...

еМагазин - 17.10.2020

Денес 17 октомври, јас еден од акционерите на Еуростандард Банка добив известување преку медиумите дека се покренати кривични пријави од Народна Банка против високи структури на Еуростандард Банка кои директно учествувале во носење на банката во ...

Трифун Костовски: Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината

Макфакс - 17.10.2020

„Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината. Задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските причини за носењето на банката во стечај. Го поздравувавм овој чин“, вели бизнисменот Трифун Костовски, едне од ...

Трифун Костовски: Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината

Опсервер - 17.10.2020

„Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината. Задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските причини за носењето на банката во стечај. Го поздравувавм овој чин“, вели бизнисменот Трифун Костовски, едне од ...

Трифун Костовски: Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината

Вечер - 17.10.2020

„Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината. Задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските причини за носењето на банката во стечај. Го поздравувавм овој чин“, вели бизнисменот Трифун Костовски, едне од ...

Костовски: Кривичните пријави се плод на иницијатива на “човекот со чисти раце“, гласноговорникот во името на Зоран ...

Курир - 17.10.2020

Денес 17 октомври, јас еден од акционерите на Еуростандард Банка добив известување преку медиумите дека се покренати кривични пријави од Народна Банка против високи структури на Еуростандард Банка кои директно учествувале во носење на банката во ...

Костовски: Кривичните пријави се плод на иницијатива на „човекот со чисти раце“,

Нетпрес - 17.10.2020

Денес 17 октомври, јас еден од акционерите на Еуростандард Банка добив известување преку медиумите дека се покренати кривични пријави од Народна Банка против високи структури на Еуростандард Банка кои директно учествувале во носење на банката во ...

Костовски: Кривичните пријави против високи структури на Еуростандард Банка се дело на гласноговорникот во името на ...

Вечер - 17.10.2020

Денес 17 октомври, јас еден од акционерите на Еуростандард Банка добив известување преку медиумите дека се покренати кривични пријави од Народна Банка против високи структури на Еуростандард Банка кои директно учествувале во носење на банката во ...

Трифун Костовски: Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината

Скопје1 - 17.10.2020

„Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината. Задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските причини за носењето на банката во стечај. Го поздравувавм овој чин“, вели бизнисменот Трифун Костовски, едне од ...

Трифун Костовски: Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината

Н.Македонија - 17.10.2020

Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината. Задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските причини за носењето на банката во стечај. Го поздравувавм овој чин, вели бизнисменот Трифун Костовски, еден од ...

Трифун Костовски: Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината

MTM - 17.10.2020

„Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината. Задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските причини за носењето на банката во стечај. Го поздравувавм овој чин“, вели бизнисменот Трифун Костовски, едне од ...

Трифун Костовски: Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината

Точка - 17.10.2020

„Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината. Задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските причини за носењето на банката во стечај. Го поздравувавм овој чин“, вели бизнисменот Трифун Костовски, едне од ...

Костовски по кривичната од Народна банака: Стечајот на Еуростандард е злостор од криминогени структури

+инфо - 17.10.2020

По кривичната пријава на Народна банка против поранешни одговорни лица во Еуростандард банка, Трифун Костовски, еден од сопствениците на банката соопшти дека не се плаши и дека останува на својот пат на вистината.

Се огласи Трифун Костовски: Еве што и порача на јавноста

Бизнис Вести - 17.10.2020

„Денес 17 октомври, јас еден од акционерите на Еуростандард Банка добив известување преку медиумите дека се покренати кривични пријави од Народна Банка против високи структури на Еуростандард Банка кои директно учествувале во носење на банката во ...

Трифун Костовски: Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината

Centar - 17.10.2020

„Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината. Задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските причини за носењето на банката во стечај. Го поздравувавм овој чин“, вели бизнисменот Трифун Костовски, едне од ...

Костовски: Стечајот на Еуростандард Банка е злостор од криминогени структури, а тоа имам намера и да го докажам

А1 On - 17.10.2020

„Не се плашам, останувам на мојот пат на вистината. Задоволен што после двомесечен молк отпочнуваат активности околу вистинските причини за носењето на банката во стечај. Го поздравувавм овој чин“, вели бизнисменот Трифун Костовски, едне од ...

Костовски: Стечајот на Еуростандард Банка е злостор од криминогени структури, а тоа имам намера и да го докажам

4NEWS - 17.10.2020

По покренувањето на кривични пријави од Народна банка против високи структури на Еуростандард банка кои директно учествувале во носење на банката во стечај со соопштение до медиумите се јави Трифун Костовски, кој како акционер во банката го поздрави ...

Костовски: Стечајот на Еуростандард Банка е злостор од криминогени структури

Expres - 17.10.2020

„Кривичните пријави се плод на иницијатива на човекот со чисти раце, гласноговорникот во името на Зоран Заев, кои ги најави на средбата со оштетените штедачи на ЕСБанка, а финализирани ако не од било кој друг, туку од Народна Банка“, пишува Трифун ...

Костовски: Стечајот на Еуростандард Банка е злостор од криминогени структури, а тоа имам намера и да го докажам

ТВ21 - 17.10.2020

По покренувањето на кривични пријави од Народна банка против високи структури на Еуростандард банка кои директно учествувале во носење на банката во стечај со соопштение до медиумите се јави Трифун Костовски, кој како акционер во банката го поздрави ...

Трифун Костовски: Ќе докажам дека стечајот на Еуростандард е дело на криминогени структури

МКД - 17.10.2020

По покренувањето на кривични пријави од Народна банка против високи структури на Еуростандард банка кои директно учествувале во носење на банката во стечај со изјава се јави Трифун Костовски, кој како акционер во банката го поздрави овој потег на ...

ТРИФУН КОСТОВСКИ: Не се плашам од кривичната пријава, туку сум охрабрен да докажам дека стечајот е злостор

Фактор - 17.10.2020

Откако Народна банка поднесе кривична пријава против поранешни одговорни лица во Еуростандард банка, Трифун Костовски, еден од сопствениците на банката, соопшти до медумите дека не се плаши од ова, туку напротив, е охрабрен да докаже дека стечајот ...

КРИВИЧНАТА ПРИЈАВА СТИГНАЛА ПРЕД ОСУМ ДЕНА - како ќе се одмотува клопчето Еуростандард банка

Фактор - 17.10.2020

Кривичната пријава против поранешни одговорни лица во Еуростандард банка стигнала пред осум дена. Јавноста се досега ја немше таа информација, а ја открил премиерот Зoран Заев пред штедачите на банката, нешто што тие го открија во свое соопштение до ...