TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Опаднат обемот на работа на странските компании, ќе има ли нови отпуштања?

Сител - 16.09.2020

Дали странските компании ќе го намалат бројот на работници поради пандемијата? Обемот на нивната рабата е намален за над 30 проценти од она што го зацртале за годинава. Со потешкотии во работењето се соочуваат уште од јануари, пред да дојде короната ...

Опаднат обемот на работа на странските компании, ќе има ли нови отпуштања?

4NEWS - 17.09.2020

Дали странските компании ќе го намалат бројот на работници поради пандемијата? Обемот на нивната рабата е намален за над 30 проценти од она што го зацртале за годинава. Со потешкотии во работењето се соочуваат уште од јануари, пред да дојде короната ...