TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пеце Талески од ОХО: Сфативме дека само преку комедија како Преспав може да направиме општествено поместување

Рацин - 08.12.2023

Пеце Талески од ОХО, продуцентот на и креаторот на Преспав, Петко (Фамилија 5+) и многу други содржини беше гостин во последната епизода од „Што го врти светот?“. Тој е и ко-основач а првата стриминг платформа кај нас – gley.mk.

Пеце Талески, продуцентот на „Преспав“ за инфлуенсерите за успешност: Станувањето во 5 не гарантира успех

Трн - 08.12.2023

Пеце Талески од ОХО продукција беше соговорник на Јована во последната епизода од „Што го врти светот?“. Продуцентот на Петко, Преспав, Радиус, “The Walk” и многу други остварувања зборуваше и за инфлуенсерите.

Пеце Талески од ОХО: Идејата за Петко и Фамилија 5 плус ми дојде чувајќи го моето дете

Иновативност - 08.12.2023

Пеце Талески продуцентот на ОХО често знае да каже дека идејата за креирање на Петко, му дошла додека го чувал своето дете работејќи како консултант за кампањи за подигнување на јавна свест.

Епизода 12: Пеце Талески

Локално - 08.12.2023

Во Епизода 12 гостува Пеце Талески, извршен директор на ОХО Продукција. Тој ќе сподели дел од својата успешна приказна и заедно ќе разговараме на теми како: ✅Серијата „Преспав“ и како до 7 успешни сезони ✅ Петко и едукативни содржини за деца ✅ ...

Талески од ОХО: Сфативме дека само преку комедија како Преспав може да направиме општествено поместување

Фокус - 08.12.2023

Пеце Талески од ОХО, продуцент на и креатор на Преспав, Петко (Фамилија 5+) и многу други содржини беше гостин во последната епизода од „Што го врти светот?“. Наскоро почнува 7 Сезона на Преспав.

(ВИДЕО) Талески во „Што го врти светот?“: Сфативме дека само преку комедија како Преспав може да направиме општествено ...

Frontline - 08.12.2023

Пеце Талески од ОХО, продуцентот и креаторот на Преспав, Петко (Фамилија 5+) и многу други содржини беше гостин во последната епизода од „Што го врти светот?“. Тој е и ко-основач на првата стриминг платформа кај нас – gley.mk.

Талески, продуцентот на Преспав: Сфативме дека само преку комедија може да направиме општествено поместување

24Инфо - 08.12.2023

Пеце Талески од ОХО, продуцентот на и креаторот на Преспав, Петко (Фамилија 5+) и многу други содржини беше гостин во последната епизода од „Што го врти светот?“. Тој е и ко-основач а првата стриминг платформа кај нас – gley.mk.

Пеце Талески од ОХО: Идејата за Петко и Фамилија 5 плус ми дојде чувајќи го моето дете

Centar - 08.12.2023

Пеце Талески продуцентот на ОХО често знае да каже дека идејата за креирање на Петко, му дошла додека го чувал своето дете работејќи како консултант за кампањи за подигнување на јавна свест.

Пеце Талески од ОХО: Сфативме дека само преку комедија како Преспав може да направиме општествено поместување

Centar - 08.12.2023

Пеце Талески од ОХО, продуцентот на и креаторот на Преспав, Петко (Фамилија 5+) и многу други содржини беше гостин во последната епизода од „Што го врти светот?“. Тој е и ко-основач а првата стриминг платформа кај нас – gley.mk.

Пеце Талески од ОХО: Сфативме дека само преку комедија како Преспав може да направиме општествено поместување

Либертас - 08.12.2023

Пеце Талески од ОХО, продуцентот на и креаторот на Преспав, Петко (Фамилија 5+) и многу други содржини беше гостин во последната епизода од „Што го врти светот?“. Тој е и ко-основач а првата стриминг платформа кај нас – gley.mk.

Пеце Талески од ОХО: Сфативме дека само преку комедија како Преспав може да направиме општествено поместување

ММС - 08.12.2023

Пеце Талески од ОХО, продуцентот на и креаторот на Преспав, Петко (Фамилија 5+) и многу други содржини беше гостин во последната епизода од „Што го врти светот?“. Тој е и ко-основач а првата стриминг платформа кај нас – gley.mk.

Пеце Талески од ОХО: Сфативме дека само преку комедија како Преспав може да направиме општествено поместување

МКД - 09.12.2023

Пеце Талески од ОХО, продуцентот на и креаторот на Преспав, Петко (Фамилија 5+) и многу други содржини беше гостин во последната епизода од „Што го врти светот?“. Тој е и ко-основач на првата стриминг платформа кај нас – gley.mk.