TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Чуповска: Неоправдано е да се воведе прогресивен данок во услови кога економијата навлегува во рецесија

Сител - 06.10.2017

Елизабета Чуповска на денешната трибина „Отворено со Комисијата финансии и монетарни прашања на ВМРО-ДПМНЕ“ истакна дека задолжувањата се оправдани доколку се користат за капитални инвестиции со кои би се вратиле тие средства.