TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ФОТО) Еди Рама се расправа со пензионери кои излегле од дома

360 степени - 25.03.2020

Албанскиот премиер Еди Рама попладнево прошетал на неколку улици и пазари во Тирана да ја провери ситуацијата и да ги советува граѓаните да не излегуваат од дома. Тој на Фејсбук напиша дека пензионерите се голем проблем, а од објавените фотографии ...

(ФОТО) Еди Рама се расправа со пензионери кои излегле од дома

iPortal - 25.03.2020

Албанскиот премиер Еди Рама попладнево прошетал на неколку улици и пазари во Тирана да ја провери ситуацијата и да ги советува граѓаните да не излегуваат од дома порачувајки им да останат дома за побргу да се справат со опасниот ...

Рама излезе на улиците на Тирана, проблем се непослушните пензионери

А1 On - 25.03.2020

По секојдневните апели до граѓаните,особено кон повозрасните, да седат дома, албанскиот премиер Еди Рама попладнево прошета по неколку улици и пазари во Тирана за да ги советува граѓаните да одат во нивните домови и да не излегуваат без многу важна ...

Рама излезе на улица: Лично ги опоменуваше пензионерите да седат дома

Република - 25.03.2020

Премиерот на Албанија, Еди Рама, денеска низ улиците на Тирана се расправал и ги предупредувал пензионерите кои биле излезени да седат дома. ...

Рама: Нема да запреме се додека не ги завршиме сите задачи

А1 On - 24.03.2020

По одлуката на Советот на министри на ЕУ за почеток на преговори, албанскот премиер Еди Рама излезе со порака за сите Албанци во која порача дека нема да запре се додека не се заврши секоја задача, сè додека Албанија не стане полноправна членка на ...

Рама: Нема да застанеме сѐ до исполнувањето на сите задачи на ЕУ

Слободен Печат - 24.03.2020

Премиерот на Албанија Еди Рама ја коментираше одлуката на Европската Унија за отворање на преговорите со Албанија. Тој рече дека вратата на ЕУ се отвори во момент кога вратите на Албанија се затворени.

Рама: Нема да запреме се додека не ги завршиме сите задачи

24Инфо - 24.03.2020

– По одлуката на Советот на министри на ЕУ за почеток на преговори, албанскот премиер Еди Рама излезе со порака за сите Албанци во која порача дека нема да запре се додека не се заврши секоја задача, сè додека Албанија не стане полноправна членка на ...

РАМА ПО БРИСЕЛСКАТА ВЕСТ: Нема да застанеме кон Европа каде коските на преродбениците ќе почиваат мирно

Денешен - 24.03.2020

По одлуката на Советот на министри на ЕУ за почеток на преговори, албанскот премиер Еди Рама излезе со порака за сите Албанци во која порача дека нема да запре се додека не се заврши секоја задача, сè додека Албанија не стане полноправна членка на ...

Рама: Нема да запреме се додека не ги завршиме сите задачи

Опсервер - 24.03.2020

По одлуката на Советот на министри на ЕУ за почеток на преговори, албанскот премиер Еди Рама излезе со порака за сите Албанци во која порача дека нема да запре се додека не се заврши секоја задача, сè додека Албанија не стане полноправна членка на ...

Рама: Нема да запреме се додека не ги завршиме сите задачи

MakPress - 24.03.2020

По одлуката на Советот на министри на ЕУ за почеток на преговори, албанскот премиер Еди Рама излезе со порака за сите Албанци во која порача дека нема да запре се додека не се заврши секоја задача, сè додека Албанија не стане полноправна членка на ...

Рама излезе на улиците на Тирана да ги разубеди пензионерите да се вратат дома

Слободен Печат - 25.03.2020

По секојдневните апели до граѓаните, особено кон повозрасните, да седат дома, албанскиот премиер Еди Рама попладнево прошета по неколку улици и пазари во Тирана за да ги советува граѓаните да одат во нивните домови и да не излегуваат без многу важна ...

ФОТО: Рама излезе на улиците во Тирана, се расправаше со непослушните пензионери кои што не ги почитуваат препораките

Курир - 25.03.2020

По секојдневните апели до граѓаните,особено кон повозрасните, да седат дома, албанскиот премиер Еди Рама попладнево прошета по неколку улици и пазари во Тирана за да ги советува граѓаните да одат во нивните домови и да не излегуваат без многу важна ...

Рама излезе на улиците низ Тирана да ги советува непослушните пензионери

24Инфо - 25.03.2020

По секојдневните апели до граѓаните,особено кон повозрасните, да седат дома, албанскиот премиер Еди Рама попладнево прошета по неколку улици и пазари во Тирана за да ги советува граѓаните да одат во нивните домови и да не излегуваат без многу важна ...

Рама излезе на улиците на Тирана, проблем се непослушните пензионери

Опсервер - 25.03.2020

По секојдневните апели до граѓаните,особено кон повозрасните, да седат дома, албанскиот премиер Еди Рама попладнево прошета по неколку улици и пазари во Тирана за да ги советува граѓаните да одат во нивните домови и да не излегуваат без многу важна ...

Рама излезе на улиците на Тирана, проблем се непослушните пензионери

+инфо - 25.03.2020

По секојдневните апели до граѓаните,особено кон повозрасните, да седат дома, албанскиот премиер Еди Рама попладнево прошета по неколку улици и пазари во Тирана за да ги советува граѓаните да одат во нивните домови и да не излегуваат без многу важна ...

Рама излезе да ги советува граѓаните да си одат дома

Вечер - 25.03.2020

По секојдневните апели до граѓаните, особено кон повозрасните, да седат дома, албанскиот премиер Еди Рама попладнево прошета по неколку улици и пазари во Тирана за да ги советува граѓаните да одат во нивните домови и да не излегуваат без многу важна ...

Рама излезе на улиците на Тирана, проблем се непослушните пензионери

CivilMedia - 25.03.2020

По секојдневните апели до граѓаните,особено кон повозрасните, да седат дома, албанскиот премиер Еди Рама попладнево прошета по неколку улици и пазари во Тирана за да ги советува граѓаните да одат во нивните домови и да не излегуваат без многу важна ...

Рама на улица ги караше пензионерите зошто не седат дома

Фокус - 25.03.2020

Албанскиот премиер Еди Рама попладнево прошетал на неколку улици и пазари во Тирана да ја провери ситуацијата и да ги советува граѓаните да не излегуваат од дома. Тој на Фејсбук напиша дека пензионерите се голем проблем, а од објавените фотографии ...

(ФОТО) ОБИКОЛКА НИЗ ТИРАНА: Рама се караше со пензионери

Фактор - 25.03.2020

Премиерот на Албанија, Еди Рама се караше со пензионери кои излегле надвор да шетаат. Тој попладнево прошетал на неколку улици и пазари во Тирана, за да ги советува граѓаните да не излегуваат од дома.

Рама излезе на улиците на Тирана, проблем се непослушните пензионери

MakPress - 25.03.2020

По секојдневните апели до граѓаните,особено кон повозрасните, да седат дома, албанскиот премиер Еди Рама попладнево прошета по неколку улици и пазари во Тирана за да ги советува граѓаните да одат во нивните домови и да не излегуваат без многу важна ...

ФОТО: Еди Рама излезе на улица во Тирана да се расправа со пензионери кои не седат дома

Press24 - 26.03.2020

Албанскиот премиер Еди Рама вчера прошетал на неколку улици и пазари во Тирана да ја провери ситуацијата и да ги советува граѓаните да не излегуваат од дома. Тој на Фејсбук напиша дека пензионерите се голем проблем, а од објавените фотографии се ...