TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претерувате со месо и алкохол? Ви се заканува „кралската болест“

Точка - 12.07.2018

Ако чувствувате силни болки во зглобовите, рскавиците, сврзното и поткожното ткиво, тогаш страдате од гихт. За намалување на болките можат да помогнат природни чаеви, храна со помалку зачини и зеленчук.

Намирници кои помагаат при отежнато мокрење

Попара - 12.07.2018

Воспалението на уринарниот тракт е изненадувачки чест проблем кај жените. Покрај непријатно чувство и пецкање при уринирање, овој проблем, доколку не се излечи на време, може да предизвика многу поголеми компликации.

Што помага при отежнато мокрење?

Локално - 12.07.2018

Воспалението на уринарниот тракт е изненадувачки чест проблем кај жените. Покрај непријатно чувство и пецкање при уринирање, овој проблем, доколку не се излечи на време, може да предизвика многу поголеми компликации.