TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ДЕВОЈКА ЗАВРШИЛА ВО БОЛНИЦА ПОРАДИ ПРЕСИЛНО ЗЕВАЊЕ: „Не ми се верува дека ова се случи“, реагирале 2 милиони луѓе ...

Во Центар - 17.05.2024

Во необичен инцидент, 21-годишната инфлуенсерка завршила во болница откако премногу се проѕевала. Џена Синатра од Њу Џерси очигледно ја отворила устата повеќе отколку што требало, што резултирало со „заклучување на вилицата“, пренесува NDTV.

ДЕВОЈКА ЗАВРШИЛА ВО БОЛНИЦА ПОРАДИ ПРЕСИЛНО ЗЕВАЊЕ: „Не ми се верува дека ова се случи“, реагирале 2 милиони луѓе ...

Пулс24 - 17.05.2024

Во необичен инцидент, 21-годишната инфлуенсерка завршила во болница откако премногу се проѕевала.Џена Синатра од Њу Џерси очигледно ја отворила устата повеќе отколку што требало, што резултирало со „заклучување на вилицата“, пренесува NDTV.

Девојка зевнала малку посилно – четворица доктори рачно ѝ ја местеле вилицата (ВИДЕО)

Канал5 - 17.05.2024

Во необичен инцидент, 21-годишната инфлуенсерка завршила во болница откако премногу се прозевнала. Џена Синатра од Њу Џерси очигледно ја отворила устата повеќе отколку што требало, што резултирало со „заклучување на вилицата“, пренесува NDTV.