TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гласен текстилец: Нејасни се и недоречени уредбите на владата, секој си ги толкува како сака

Курир - 08.04.2020

Во вечерашната „Топ тема“ на Телма телевизија, Кристина Ампева од здружение на текстилните работници,Гласен текстилец, вели дека нејасни се и недоречени уредбите на владата и секој може да си ги протолкува како што сака, како и тоа дека истите не се ...

Гласен текстилец: Нејасни се и недоречени уредбите на владата, секој си ги толкува како сака

Press24 - 08.04.2020

Во вечерашната „Топ тема“ на Телма телевизија, Кристина Ампева од здружение на текстилните работници,Гласен текстилец, вели дека нејасни се и недоречени уредбите на владата и секој може да си ги протолкува како што сака, како и тоа дека истите не се ...

Гласен текстилец: Нејасни се и недоречени уредбите на Владата, произволно се толкуваат

Нетпрес - 08.04.2020

Во вечерашната „Топ тема“ на Телма телевизија, Кристина Ампева од здружение на текстилните работници,Гласен текстилец, вели дека нејасни се и недоречени уредбите на владата и секој може да си ги протолкува како што сака, како и тоа дека истите не се ...