TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Не само во домот на Бајден: Пронајдени десетина доверливи документи во куќата на поранешниот потпретседател на САД

Вечер Прес - 24.01.2023

Адвокат на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс, открил десетина доверливи документи во домот на Пенс во Индијана минатата недела. Адвокатот ги предал доверливите документи на ФБИ, а ФБИ и Одделението за национална безбедност на ...

Пронајдени доверливи документи во куќата на поранешниот потпретседател на САД, Мајк Пенс

360 степени - 24.01.2023

Адвокатот на Пенс во своето писмо наведува дека поранешниот потпретседател „не бил свесен за постоењето на чувствителни или доверливи документи во неговата лична резиденција“ и дека „е подготвен целосно да соработува со истрагата“ Документи со ...

Пронајдени доверливи документи во куќата на поранешниот потпретседател на САД Мајк Пенс

Фокус - 24.01.2023

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ...

Доверливи документи пронајдени во домот на Пенс во Индијана

Глас на Америка - 24.01.2023

АП - Документи со доверливи ознаки биле откриени во домот на поранешниот потпретседател Мајк Пенс во Индијана минатата недела, изјави неговиот адвокат, е најновото во низата откритија на доверливи информации во приватни резиденции.

Класифицирани документи пронајдени и во домот на Мајк Пенс во Индијана

Независен - 24.01.2023

Блиските соработници на Мајк Пенс откриле околу десетина доверливи документи складирани во кутии во неговиот дом во Индијана минатата недела и ги предале материјалите на американското Министерство за правда, според главниот советник на поранешниот ...

Доверливи документи пронајдени во домот на Мајк Пенс

Макфакс - 24.01.2023

Доверливи документи беа откриени минатата недела во домот на поранешниот потпретседател Мајк Пенс во Индијана, изјави неговиот адвокат. Тој истакна дека станува збор за мал број документи со доверливи ознаки кои ненамерно биле спакувани во кутија и ...

ДОКУМЕНТИ НАЈДЕНИ КАЈ ПОРАНЕШНИОТ ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ НА САД Мајк Пенс беше десна рака на Трамп, а сам ги пријавил досиејата

+инфо - 24.01.2023

Пенс побарал стручни луѓе за ракување со доверливи документи за да ги прегледаат документите во неговиот дом откако стана јавно дека документи со доверливи ознаки се пронајдени во резиденцијата на претседателот Џо Бајден во Вилмингтон, се вели во ...

Доверливи документи пронајдени во домот на Мајк Пенс

Точка - 24.01.2023

Доверливи документи беа откриени минатата недела во домот на поранешниот потпретседател Мајк Пенс во Индијана, изјави неговиот адвокат. Тој истакна дека станува збор за мал број документи со доверливи ознаки кои ненамерно биле спакувани во кутија и ...

Доверливи документи пронајдени и во домот на Мајк Пенс

Локално - 24.01.2023

Доверливи документи беа откриени минатата недела во домот на поранешниот потпретседател Мајк Пенс во Индијана, изјави неговиот адвокат. Тој истакна дека станува збор за мал број документи со доверливи ознаки кои ненамерно биле спакувани во кутија и ...

Доверливи документи пронајдени во домот на Мајк Пенс

Независен - 24.01.2023

САД – Доверливи документи беа откриени минатата недела во домот на поранешниот потпретседател Мајк Пенс во Индијана, изјави неговиот адвокат. Тој истакна дека станува збор за мал број документи со доверливи ознаки кои ненамерно биле спакувани во ...

И во домот на поранешниот американски потпретседател Пенс пронајдени доверливи документи

Слободен Печат - 24.01.2023

Доверливи документи биле откриени минатата недела во домот на поранешниот потпретседател Мајк Пенс во Индијана, изјави денеска неговиот адвокат. Тој рече дека станува збор за мал број документи со доверливи ознаки кои ненамерно биле спакувани во ...

Пронајдени доверливи документи во куќата на Мајк Пенс

А1 On - 24.01.2023

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ...

Пронајдени доверливи документи во куќата на Мајк Пенс

24 Вести - 24.01.2023

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ...

Пронајдени доверливи документи во куќата на Мајк Пенс

Либертас - 24.01.2023

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ...

Пронајдени доверливи документи во куќата на Мајк Пенс

Нетпрес - 24.01.2023

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ...

Доверливи документи пронајдени и во куќата на Мајк Пенс

Курир - 24.01.2023

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ...

Пронајдени доверливи документи во куќата на Мајк Пенс

Независен - 24.01.2023

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ...

Доверливи документи пронајдени во домот на Мајк Пенс

Centar - 24.01.2023

Доверливи документи беа откриени минатата недела во домот на поранешниот потпретседател Мајк Пенс во Индијана, изјави неговиот адвокат. Тој истакна дека станува збор за мал број документи со доверливи ознаки кои ненамерно биле спакувани во кутија и ...

Пронајдени се тајни документи во куќата на поранешниот потпретседател на САД, Пенс

Канал5 - 24.01.2023

Адвокатот на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс минатата недела открил десетина доверливи документи во домот на Пенс во Индијана. Адвокатот ги предал тие доверливи документи на ФБИ, а ФБИ и Одделението за национална безбедност на ...

Пронајдени доверливи документи во куќата на Мајк Пенс

Н.Македонија - 24.01.2023

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ...

Пронајдени доверливи документи во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс

24Инфо - 24.01.2023

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ...

Пронајдени доверливи документи во куќата на Мајк Пенс

Опсервер - 24.01.2023

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ...

Доверливи документи пронајдени и во куќата на Мајк Пенс

Lider - 24.01.2023

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ...

Пронајдени доверливи документи во куќата на Мајк Пенс

MakPress - 25.01.2023

Во куќата на поранешниот американски потпретседател Мајк Пенс се пронајдени доверливи документи, јавува Би-би-си. Медиумите посочуваат дека документите, кои адвокатот на Пенс ги открил минатата недела во неговиот дом во Индијана, биле предадени на ...

Доверливи документи пронајдени во домот на Мајк Пенс

Кумановски м. - 25.01.2023

Доверливи документи биле откриени минатата недела во домот на поранешниот потпретседател Мајк Пенс во Индијана, изјави неговиот адвокат Грег Џејкобс. Тој посочи дека се работи за мал број доверливи документи кои ненамерно биле спакувани во кутија и ...