TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ексдиректорот на АЕК се разведе преку фејсбук: Не бил повеќе директор за да ги исполнува нејзините мегаломански желби

Скопје инфо - 14.01.2021

Поранешниот директор на Агенцијата за електронски комуникации, Роберт Орданоски вечерва на својот фејсбук профил објави дека се разведува од својата досегашната сопруга, бидејќи не бил повеќе директор за да и ги исполнува нејзините мегаломански ...

Ексдиректорот на АЕК се разведува: Се оладила бидејќи не сум повеќе директор

А1 On - 13.01.2021

Поранешниот директор на Агенцијата за електронски комуникации, Роберт Орданоски, објави дека се разведува од неговата сопруга, која ја нарекува „фотошоп барбика“, Агнеса Орданоска. Тој обзнани дека разводот го бара неговата сопруга, со образложение, ...

Ексдиректорот на АЕК се разведува: Се оладила бидејќи не сум повеќе директор

4NEWS - 14.01.2021

Екс директорот на Агенцијата за електронски комуникации се разведува, а тоа го објави самиот на социјалната мрежа Фејсбук. Вели дека неговата сопруга веќе подготвувала документи и се оладиле бијдејќи повеќе не бил ...

Ексдиректорот на АЕК се разведува: Се оладила бидејќи не сум повеќе директор

24Инфо - 14.01.2021

Поранешниот директор на Агенцијата за електронски комуникации, Роберт Орданоски, објави дека се разведува од неговата сопруга, која ја нарекува „фотошоп барбика“, Агнеса Орданоска. Тој обзнани дека разводот го бара неговата сопруга, со образложение, ...