TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Центар изминатата недела санкционирани 209 непрописно паркирани возила

Канал5 - 20.01.2021

Изминатата недела на територија на Општина Центар санкционирани 209 непрописно паркирани возила Изминатата недела со „пајак" се отстранети 107 непрописно паркирани возила, а со поставување на механичко средство „блокатор" санкционирани се 102 возила ...

ЈП Паркинзи на Општина Центар: „Пајакот“ дигна 107 непрописно паркирани возила, блокирани 102

Слободен Печат - 20.01.2021

„Пајак“ службата, во текот на изминатата недела, отстрани 107 непрописно паркирани возила, а со поставување на механичко средство „блокатор” се санкционирани 102 возила кои биле затекнати во резидентни зони, а не биле корисници-резиденти на секторот ...

За една недела во Центар „пајакот“ кренал 107 возила

МКД - 20.01.2021

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционирале 209 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

Изминатата седмица санкционирани 209 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Бизнис Вести - 20.01.2021

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 209 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 11.01.

Изминатата седмица санкционирани 209 непрописно паркирани возила на територија на Општина Центар

Сител - 20.01.2021

Скопје, 20 јануари 2021 – ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 209 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот.

ПОЦ: Санкционирани 209 непрописно паркирани возила

Локално - 20.01.2021

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 209 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 11.01.

За една недела во Центар санкционирани 209 непрописно паркирани возила

24Инфо - 20.01.2021

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 209 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 11.01.

Санкционирани 209 непрописно паркирани возила

MakPress - 20.01.2021

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 209 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 11.01.

ПОЦ – 209 санкции за непрописно паркирање

Авто Магазин - 20.01.2021

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје изминатата седмица санкционираа 209 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и безбедно одвивање на сообраќајот. Во периодот од 11.01.