TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Вацап“ им објави војна на лажните вести

Факултети - 26.03.2020

„Вацап“, една од најпопуларните платформи за размена на инстант-пораки, тестира функција што може едноставно да им каже на нејзините 2 милијарди корисници дали одредено тврдење направено во пораките што ги добиле е точно.

Фејсбук: Бележиме раст на корисниците, но и пад кај приходите

+инфо - 25.03.2020

„Фејсбук“ соопшти дека во подрачјата погодени од пандемијата со новиот коронавирус бележи раст на корисниците, но и намалување на приходите од огласувачите. Според претставниците на „Фејсбук“, гласовните пораки и видео-повиците на „Месинџер“ и ...

Фејсбук бележи раст на корисници, но намалување на приходите

Курир - 25.03.2020

Фејсбук соопшти дека во подрачјата погодени од пандемијата со новиот коронавирус бележи раст на корисниците, но намалување на пригодите од огласувачите. Според претставниците на Фејсбук, гласовните пораки и видео-повиците на Месинџер и ВацАп се ...

Фејсбук бележи раст на корисници, но намалување на приходите

А1 On - 25.03.2020

Фејсбук соопшти дека во подрачјата погодени од пандемијата со новиот коронавирус бележи раст на корисниците, но намалување на пригодите од огласувачите. Според претставниците на Фејсбук, гласовните пораки и видео-повиците на Месинџер и ВацАп се ...

Фејсбук бележи раст на корисници, но намалување на приходите

24Инфо - 25.03.2020

Фејсбук соопшти дека во подрачјата погодени од пандемијата со новиот коронавирус бележи раст на корисниците, но намалување на пригодите од огласувачите. Според претставниците на Фејсбук, гласовните пораки и видео-повиците на Месинџер и ВацАп се ...

Фејсбук бележи раст на корисници, но намалување на приходите

Вечер - 25.03.2020

Фејсбук соопшти дека во подрачјата погодени од пандемијата со новиот коронавирус бележи раст на корисниците, но намалување на пригодите од огласувачите. Според претставниците на Фејсбук, гласовните пораки и видео-повиците на Месинџер и ВацАп се ...

Фејсбук бележи раст на корисници, но намалување на приходите

Локално - 25.03.2020

Фејсбук соопшти дека во подрачјата погодени од пандемијата со новиот коронавирус бележи раст на корисниците, но намалување на пригодите од огласувачите. Според претставниците на Фејсбук, гласовните пораки и видео-повиците на Месинџер и ВацАп се ...

Фејсбук бележи раст на корисници, но намалување на приходите

Бриф - 25.03.2020

Фејсбук соопшти дека во подрачјата погодени од пандемијата со новиот коронавирус бележи раст на корисниците, но намалување на пригодите од огласувачите. Според претставниците на Фејсбук, гласовните пораки и видео-повиците на Месинџер и ВацАп се ...

Фејсбук бележи раст на корисници, но намалување на приходите

Либертас - 25.03.2020

– Фејсбук соопшти дека во подрачјата погодени од пандемијата со новиот коронавирус бележи раст на корисниците, но намалување на пригодите од огласувачите. Според претставниците на Фејсбук, гласовните пораки и видео-повиците на Месинџер и ВацАп се ...

Фејсбук бележи раст на корисници, но намалување на приходи

Слободен Печат - 25.03.2020

Фејсбук соопшти дека во подрачјата погодени од пандемијата со новиот коронавирус бележи раст на корисниците, но намалување на приходите од огласувачите. Според претставниците на Фејсбук, гласовните пораки и видео-повиците на Месинџер и ВацАп се ...

Фејсбук бележи раст на корисници, но намалување на приходите

Опсервер - 25.03.2020

– Фејсбук соопшти дека во подрачјата погодени од пандемијата со новиот коронавирус бележи раст на корисниците, но намалување на пригодите од огласувачите. Според претставниците на Фејсбук, гласовните пораки и видео-повиците на Месинџер и ВацАп се ...

Фејсбук бележи раст на корисници, но намалување на приходите

MakPress - 25.03.2020

Фејсбук соопшти дека во подрачјата погодени од пандемијата со новиот коронавирус бележи раст на корисниците, но намалување на пригодите од огласувачите. Според претставниците на Фејсбук, гласовните пораки и видео-повиците на Месинџер и ВацАп се ...

Фејсбук бележи раст на корисници, но намалување на приходите

Студенти - 25.03.2020

Фејсбук соопшти дека во подрачјата погодени од пандемијата со новиот коронавирус бележи раст на корисниците, но намалување на пригодите од огласувачите. Според претставниците на Фејсбук, гласовните пораки и видео-повиците на Месинџер и ВацАп се ...

Фејсбук бележи раст на корисници, но намалување на приходите

Пулс24 - 25.03.2020

Фејсбук соопшти дека во подрачјата погодени од пандемијата со новиот коронавирус бележи раст на корисниците, но намалување на пригодите од огласувачите. Според претставниците на Фејсбук, гласовните пораки и видео-повиците на Месинџер и ВацАп се ...

Фејсбук бележи раст на корисници, но намалување на приходите

Press24 - 25.03.2020

Фејсбук соопшти дека во подрачјата погодени од пандемијата со новиот коронавирус бележи раст на корисниците, но намалување на пригодите од огласувачите. Според претставниците на Фејсбук, гласовните пораки и видео-повиците на Месинџер и ВацАп се ...

„Вацап“ им објави војна на лажните вести

Курир - 26.03.2020

„Вацап“, една од најпопуларните платформи за размена на инстант-пораки, тестира функција што може едноставно да им каже на нејзините 2 милијарди корисници дали одредено тврдење направено во пораките што ги добиле е точно.

WhatsApp во битка со лажните вести

Таратур - 26.03.2020

Тимот на моментално една од најпопуларните апликации за инстант-пораки меѓу корисниците, WhatsApp, ја тестира функцијата со која би можеле на едноставен начин да ги известат своите над 2 милијарди корисници дали некое тврдење/изјава и слично ...