TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промоција на спотот за песната „Темна Гора” од бендот „Авелина“

Екран - 08.12.2023

Утре, 9 декември 2023 година, во кафе-книжарницата Буква, со почеток од 20:30 часот ќе биде промовиран спотот за песната „Темна Гора” од бендот „Авелина“. Авелина го објавува долго очекуваниот спот за песната “Темна Гора” кој го подготвуваат веќе ...

Промоција на спотот за песната „Темна Гора” од бендот „Авелина“

Република - 08.12.2023

Утре, 9 декември 2023 година, во кафе-книжарницата Буква, со почеток од 20:30 часот ќе биде промовиран спотот за песната „Темна Гора” од бендот „Авелина“. Авелина го објавува долго очекуваниот спот за песната “Темна Гора” кој го подготвуваат веќе ...