TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

[ВИДЕО] Авантурист кој посетил 130 земји во светот, го открил најбизарното место каде што некогаш бил

Точка - 21.02.2024

Џордан Егберт е блогер за патувања и американски авантурист кој споделува искуства од патувањата на своите профили на социјалните мрежи, а во едно од своите најнови видеа ја открива најбизарната земја што ја посетил.

Авантурист кој посетил 130 земји во светот го открил најбизарното место каде што некогаш бил

Независен - 21.02.2024

Џордан Егберт е блогер за патувања и американски авантурист кој споделува искуства од патувањето на своите профили на социјалните мрежи, а во едно од своите најнови видеа ја откри најбизарната земја што ја посетил.

Авантурист кој посетил 130 земји во светот го откри најбизарното место каде што некогаш бил

Кајгана - 21.02.2024

Џордан Егберт е блогер за патувања и американски авантурист кој споделува искуства од патувањата на своите профили на социјалните мрежи, а во едно од своите најнови видеа ја откри најбизарната земја што ја посетил.